HRVATSKA U ŠOKU POSLE KRVOPROLIĆA, MEDIJI OBJAVILI: Među žrtvama i stečajna upravnica, sumnja se da je ubica propali preduzetnik
Foto: Facebook/ŠibenikIN

uviđaj u toku

HRVATSKA U ŠOKU POSLE KRVOPROLIĆA, MEDIJI OBJAVILI: Među žrtvama i stečajna upravnica, sumnja se da je ubica propali preduzetnik

Hrvatska -

Na ulicama Šibenika traje opsadno stanje nakon četvorostrukog ubistva koje je šokiralo ceo grad.

Najnovije nezvanične informacije govore da je ubijeno četvoro, 3 muškarca i žena.

Informacije koje su hrvatski mediji objavili su nezvanične i dobili su ih iz policije.

Među ubijenima su, navodno, Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca "Djelo" čiji je otac poznati preduzetnik Joso Slamić koji se povukao iz biznisa i živi u Rijeci. Spominje se i Radojka Danek, stečajna upravnica i šibenska gradska odbornica i još jedan muškarac.

Nezvanično, ubica je Branko Koloper, vlasnik propale šibenske firme "Matkol". On je imao niz pekara i radnji po gradu, ali je otišao u stečaj.

Šibenska policija poslala je sve raspoložive snage na teren.

Šibenik.in piše kako je, prema informacijama do kojih su došli, ubica prvo likvidirao troje u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sedište jedne firme u stečaju pa potom otišao u Vodice gde je ispred prodavnice Djelo likvidirao vlasnika trgovačkog lanca dok je sedeo u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi, a špekuliše se da je u Šibeniku ubijena stečajna upravnica firme u čijem se sedištu i dogodilo ubistvo.

Potraga za napadačem je, piše Šibenik.in, proširena na splitsko i zadarsko područje.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track