BANDIĆEV PRIJATELJ U ŠOKU: Umro mi je u kući, šalili smo se, a onda se sve promenilo
Foto: Profimedia

naglo mu pozlilo

BANDIĆEV PRIJATELJ U ŠOKU: Umro mi je u kući, šalili smo se, a onda se sve promenilo

Hrvatska -

Zagrebačkom gradonačelniku, Milanu Bandiću, pozlilo je u kući njegovog prijatelja Sergeja Ivanovića, posle čega je preminuo u bolnici, prenose hrvatski mediji.

U bolnici je proglašen mrtvim nakon pokušaja reanimacije, a kao uzrok smrti su naveli srčani udar.

Ivanović se oglasio o sinoćnjem događaju.

"U potpunom sam šoku jer prijatelj mi je umro u mojoj kući. Teško je to, još ne verujem da se to dogodilo", rekao je Bandićev prijatelj.

"S Milanom sam se družio u subotu gotovo ceo dan. Bili smo zajedno od podneva sve do 15 sati, a onda je samo nakratko otišao na neki ručak u Brezovicu. Potom je došao kod mene s dr Gzimom Redžepijem i tako smo nastavili s druženjem. Razgovarali smo o običnim, nepolitičkim temama, čak i o visibabama koje su ove godine prerano procvale", kaže Ivanović za Jutarnji list. Dodao je kako mu je teško da govori o tome šta se događalo u tim minutima u subotu blizu ponoći jer je i dalje u šoku.

"Ne, Milan se nije žalio ni na šta, sve je bilo uobičajeno. Šalili smo se tokom razgovora, a onda se u trenutku sve promenilo. Dodatni je šok što se to dogodilo kod mene, u mojoj kući", ispričao je Bandićev prijatelj Ivanović.

S njima je u društvu bio i doktor Gzim Redžepi.

Doktor Gzim Redžepi je rekao da je pokušao da reanimira Bandića.

"Pozlilo mu je tokom večere, samo se srušio sa stolice. Ja sam započeo reanimaciju. Hitna je došla jako brzo, bio je živ kad je došla. Reanimacija je nastavljena u bolnici na Svetom Duhu, ali nažalost, nisu uspeli da ga spasu", kazao je doktor Gzim Redžepi koji inače radi na Pulmologiji na Jordanovcu.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track