HRVAT UBIO ŽENU, PA SEBE ISPRED GROBLJA, A PRE ZLOČINA PORUČIO: Sve sam dogovorio sa pogrebnikom
Foto: Youtube/Večernji list

tragedija kod đakova

HRVAT UBIO ŽENU, PA SEBE ISPRED GROBLJA, A PRE ZLOČINA PORUČIO: Sve sam dogovorio sa pogrebnikom

Hrvatska -

Antun G. (62) hicem iz pištolja izvršio je samoubistvo u automobilu parkiranom ispred groblja u Viškovcima kod Đakova, u Hrvatskoj, dok je kraj njega na suvozačevom mestu već ležalo telo njegove supruge Ane, koju je, on prethodno ubio, takođe hicem iz pištolja.

Šta je bio motiv ove porodične tragedije trebalo bi da otkrije istraga.

Istraživanje bi trebalo da otkrije i kada je tačno i gde usmrćena Ana, jer se sumnja da je njeno telo već bilo "hladno i ukočeno" kad su ih pronašli u automobilu, preneo je Jutarnji list.

Inače, Antun je ranije danas telefonom zvao više članova svoje porodice, među kojima i svog strica i brata. Brata nije dobio, a sa stricem je razgovarao i pri tome mu je nekoliko puta rekao da će se ubiti.

"Na kraju je dobio i bratovog zeta, koji se odazvao njegovom pozivu i došao u Viškovce i našao se sa Antunom na parkingu ispred groblja", rekao je jedan član njegove porodice.

"Govorio mu je da će se ubiti, a ovaj je video i da ima pištolj, pa mu je govorio: „Čiča, šta pričaš gluposti. Kakvu ubijanje, ajde daj mi pištolj, ne pravi sranja", dodaje.

Ali, Antun nije poslušao. Mladić je video da je strina na suvozačevom mestu i hteo je s njom da popriča, a lice joj je bilo pokriveno. Antun mu je rekao: „Strina spava!”. Onda mu je kazao kako je on sve dogovorio s pogrebnikom u Đakovu i rekao mu da ode kod njega to da preuzme. U jednom trenutku zamolio je bratovog zeta da ode za njega nešto u Đakovo i ovaj je na kratko otišao, a kada se vratio video je da je mrtav, pa je pozvao policiju

Pre 4-5 godina Antun je na istom tom groblju za sebe i Anu podigao spomenik i rekao je svojoj braći i sestri: „Nas dvoje ćemo tu doći.”

Niko, naravno nije očekivao da će to biti na tako tragičan način i to svega 20-ak metara od grobnog mesta koje je namenio supruzi i sebi.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track