HIT OGLAS U OSIJEKU: Tražim devojku koja će mom sinu (11) praviti društvo na moru dok ja pecam ribe, sve plaćeno
Foto: AP/Thanassis Stavrakis

idemo na more

HIT OGLAS U OSIJEKU: Tražim devojku koja će mom sinu (11) praviti društvo na moru dok ja pecam ribe, sve plaćeno

Hrvatska -

Nažalost, supruga nije u prilici da ide sa nama i došli smo na ovu ideju, objasnio je Osječanin Zdravko.

Osječanin Zdravko D. postavio je vrlo neobičan oglas u kojem traži devojku koja bi čuvala i družila se sa njegovim 11-godišnjim sinom Karlom.

Karlo je zdrav dečak kome je potrebno društvo za igranje i plivanje. Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smeštaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj juna, odnosno početak jula i da bi ostali dve sedmice na moru.

- Nažalost, supruga nije u prilici da ide sa nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim da odem ujutru na pecanje tokom letovanja, volim i da prošetam nekim mestima gde možda Karlo ne bi voleo da ide. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super povesti osobu koja bi ga animirala, rekao je Zdravko Glasu Slavonije.

Dodao je da je, u dogovoru s Karlom - inače odličnim đakom, odlučio da na more povede isključivo mlađu žensku osobu koja će moći da prati Karlov tempo skakanja u vodu, kupanja, plivanja i ostalih morskih aktivnosti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja