SUDAR DŽET-SKIJA I JEDRILICE KOD TROGIRA: Poginula žena, njene dve ćerke povređene
Foto: Profimedia

bezuspešno je reanimirali 40 minuta

SUDAR DŽET-SKIJA I JEDRILICE KOD TROGIRA: Poginula žena, njene dve ćerke povređene

Hrvatska -

U mestu Marina kod Trogira ispred ulaza u luku Agana, danas oko 16.15 sati došlo je do sudara džet-skija i jedrilice u kojem je poginula žena.

Povređene su dve ćerke poginule žene koje su sa njom u trenutku nesreće bile na skuteru.

Policija se oglasila saopštenjem.

"Danas oko 16.12 sati primljena je dojava da je u mestu Marina u blizini lučice Agana došlo do pomorske nesreće u kojoj su učestvovala dva plovila.

Prema primljenim informacijama, jedna osoba je smrtno stradala, dok su dve osobe prevezene u splitsku bolnicu na pružanje lekarske pomoći.

Na mesto događaja upućeno je plovilo Lučke kapetanije i službeno policijsko plovilo, a o događaju je obavešten državni tužilac", saopštila je splitsko-dalmatinska policija.

Ženu bezuspešno reanimirali 40 minuta

Svedok, čije su dve ćerke sa prijateljima bile na brodu u trenutku nesreće, videla je udarac i trenutak kada su žena i njene dve ćerke pale u more. Imale su prsluke, ali su ostale bez svesti, a nekoliko ljudi koji su se tu zatekli priskočili su u pomoć i izvukli ih na obalu.

Prema izjavi svedoka, lekari hitne pomoći pokušavali su da reanimiraju ženu četrdesetak minuta, nažalost bezuspešno.

Svedoci su videli da je povređena devojčica od petnaestak godina koja je odmah odvezena u vozilu hitne pomoći. Njena sestra je zadobila nešto lakše povrede.

Kurir.rs/Index.hr/Slobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track