PRESELA JOJ ČAŠA VODE UZ KAPUĆINO Zadranka šokirana računom, vlasnici poslastičarnice imaju objašnjenje zašto je ova voda posebna!
Foto: Profimedia, Shutterstock

bruka

PRESELA JOJ ČAŠA VODE UZ KAPUĆINO Zadranka šokirana računom, vlasnici poslastičarnice imaju objašnjenje zašto je ova voda posebna!

Hrvatska -

Jedna Zadranka žalila se na uslugu u poslastičarnici na zadarskom poluostrvu.

Lokalni portal 057info preneo je priču jedne Zadranke o tome kako su njoj i njenoj majci naplatile čašu vode u poslastičarnici, što ju je razbesnelo, prenosi Dnevni Avaz.

"Budite oprezni dok sedite u poslastičarnici i naručite kapućino s čašom vode, jer će vam od sada naplaćivati dve kune (30 evro centi) za decilitad vode (navodno filtrirane ili šta već). Voda sa kafom! I da nikome niste dali do znanja da biste hteli neku posebnu vodu ... Pa, nema više besplatne vode sa kafom", napisala je na društvenim mrežama uz fotografiju čaše vode i račun i podstakla diskusiju .

"Žao nam je što je došlo do ove situacije jer su nam namere bile najbolje da gostima obezbedimo kvalitetniju i zdraviju vodu. Dodatno napunjena voda prolazi kroz posebne filtere za uklanjanje nečistoća i tretira se UV lampama za uklanjanje bakterija. Gosti će i dalje moći da biraju da li žele besplatnu vodu iz česme ili normalnu ili gaziranu vodu iz specijalizovanog aparata koji se naplaćuje", objasnili su.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track