MISTERIJA: Žena u 60im koja savršeno govori engleski ali se ne seća svog imena, pronađena na stenama ostrva u Hrvatskoj
Foto: Profimedia / Ivan Batinić

engleskinja

MISTERIJA: Žena u 60im koja savršeno govori engleski ali se ne seća svog imena, pronađena na stenama ostrva u Hrvatskoj

Hrvatska -

Hrvatska policija zbunjena je okrvavljenom i izubijanom ženom koja "savršeno govori engleski" i koja je pronađena na stenama Krka.

Ženu okrvavljenog lica, u 60im, primetio je ribar na stenama ostrva. Ona je, kako prenose britanski tabloidi, rekla hrvatskim vlastima da ne zna kako je dospela do nepristupačnih stena na ostrvu.

Ženu je spašavao tim od 14 ossoba koji su morali da koriste terenska vozila i pešače kilometar da bi stigli do nje. Zvaničnici su rekli da žena kod sebe nema ni pasoš, ni tokumenta ni mobilni telefon i da još uvek nisu u stanju da utvrde njenu nacionalnost.

Nesrećnu ženu, koja je bila toliko iscrpljena da nije mogla ni vodu da popije, prebacili su u obližnju bolnicu na lečenje.

Lokalni stanovnici rekli su sajtu 24 sata da im nije jasno kako je žena dospela do ovog nepristupačnog dela ostrva, sa oštrim stenama, gde povremeno zabasaju samo medvedi.

"Ovde niko ne živi i nema životinja, osim možda divljih svinja i medveda koji povremeno doplivaju tu u potrai ha hranom, ali ni hrane nema ovde", rekli su lokalci.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track