TO JE OSVETA, UBIO IM JE SINA: Ubica bio u svađi sa porodicom upucanog tinejdžera
Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ploče

TO JE OSVETA, UBIO IM JE SINA: Ubica bio u svađi sa porodicom upucanog tinejdžera

Hrvatska -

Jutros oko 8 sati u Pločama su ubijena dvojica muškaraca, a napadač je ubrzo uhapšen u Opuzenu. Meštani Ploča ispričali su da znaju da je ubica u sukobu sa porodicom ubijenog tinejdžera.

Njihove svađe traju godinama, tvrde Pločani, čak i dok su svi živeli u barakama sa vatrogascima na ulazu u Ploče. Policija je često izlazila na lice mesta jer je ubica, kažu, izazvao nerede.

Otac ubijenog dečaka je čak zazidao prozor koji je gledao na stan ubice kako bi se ogradio od njega, kažu sagovornici Slobodne.

Ali, svađa se nastavila, pa se preselio u novi stan na drugom kraju Ploča. Nažalost, nije uspeo da ga se reši, kažu Pločani.

Ubica je i dalje pretio ocu jer su bili dobri sa bratom ubice, koji je takođe pokušao da pobegne od nasilnog brata preseljenjem u drugi stan.

- Ovo je najobičnija osveta ludog ubice. Milenko je hteo da se osveti toj porodici i to je uradio na najokrutniji način. Ubio je njihovog šesnaestogodišnjeg sina. On je uznemiravao komšije, puštao glasnu muziku, niko od njega nije imao mira. Policija je dolazila nekoliko puta, ali da su ga na vreme odveli u zatvor ili ludnicu, tragedija je mogla da se izbegne - rekle su komšije.

Kurir.rs/Indeks.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track