TINEJDŽERKA 28 PUTA PRODALA MARIHUANU MALOLETNICIMA: Određen joj jednomesečni istražni zatvor
Foto: Profimedia

hrvatska

TINEJDŽERKA 28 PUTA PRODALA MARIHUANU MALOLETNICIMA: Određen joj jednomesečni istražni zatvor

Hrvatska -

Tinejdžerka iz Otočca (19) saslušana je danas u Karlovcu na Opštinskom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je prodavala marihuanu i određen joj je jednomesečni istražni zatvor.

Sudija istrage Mladen Kosijer potvrdio je da je uvažio zahtev državnog tužilaštva za određivanje istražnog zatvora zbog mogućeg uticaja na svedoke tokom istrage koja sledi. Devojka je već odvedena u gospićki zatvor.

"Policija je sumnjiči da je prodavala male količine marihuane ljudima u Otočcu, s tim da su neki od njih bili maloletni, a to znači da će odgovarati za kvalifikovani oblik krivičnog dela, odnosno za odgovornost za težu posledicu",- rekao je sudija Kosijer.

Kako prenosi Indeks, policija ima imena sedam osoba kojima je navodno prodala marihuanu, i to ukupno 28 puta. Osumnjičena je poricala da je prodavala marihuanu i branila se aktivnom odbranom. Njena odbrana je tajna dok ne završi istraga.

U policijskom saopštenju se navodi da je policija iz Otočca završila istragu protiv 19-godišnjakinje za koju se osnovano sumnja da je unazad godinu i po dana na području Otočca prodavala marihuanu, među ostalima, i maloletnim osobama.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track