UŽAS U OSIJEKU Mladići silovali devojku u njenom stanu, pa je opljačkali
Foto: Shutterstock

hrvatska

UŽAS U OSIJEKU Mladići silovali devojku u njenom stanu, pa je opljačkali

Hrvatska -

Osiječko Županijsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv dvojice hrvatskih državljana rođenih 1995. i 2002. godine zbog počinjenog teškog krivičnog dela protiv polne slobode, krivičnog dela teške krađe i krivičnog dela omogućavanja trošenja droge, navodi Iindex.

- Optuženi se terete da su tokom noći sa 7. na 8. decembra 2021, u stanu oštećene (33) u Osijeku, po dogovoru i zajednički i nakon što su se s njom tokom popodneva i večeri družili i pili alkoholna pića, zajedno s njom došli u njen stan i dali joj drogu tipa amfetamin i počinili druga navedena krivična dela na njenu štetu - objavilo je tužilaštvo:

- Terete se da su, u nameri da dođu do vrednih stvari, u jutarnjim satima prilikom izlaska iz stana, uzeli od nje i za sebe zadržali određeni novčani iznos i razne predmete ukupne vrednosti od 3.500 kuna, nakon čega su se udaljili iz stana, saopšteno je iz tužilaštva.

Državno tužilaštvo je predložilo produžetak istražnog zatvora protiv obojice okrivljenih zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track