GAF VODITELJA HRT ZAPALIO INTERNET: Pokušao da citira grčkog filozofa, uspeo iz trećeg puta...zamalo VIDEO
Foto: Screenshot HRT

bruka

GAF VODITELJA HRT ZAPALIO INTERNET: Pokušao da citira grčkog filozofa, uspeo iz trećeg puta...zamalo VIDEO

Hrvatska -

"Postoji misao grčkog filozofa Heriklita. On kaže: 'Sve se menja, samo... Sve je stalno, samo se menja...' Kako sada zaboravljam... 'Sve se menja, samo promena je stalna'", na kraju je uspeo da nekako izgovori reporter HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska" Šime Kovačević.

Inače, pokušao je da citira grčkog filozofa Heraklita, a ne Heraklita, kako ga je nazvao, koji je izjavio „Samo promena je stalna“.

Dežurni komentatori na Reditu odmah su učinili svoje i uglavnom ga "razapeli" u komentarima ispod snimka njegovog gafa koji je naslovljen: "Ako ste se ikada zapitali zašto plaćamo pretplatu na HRT..."

Neki su povukli paralelu sa već otpevanim spotom „Koju posluku porati“, u kojem je jedan čovek u više navrata pokušavao da kaže šta misli, ali mu to nije odgovaralo na jeziku, pa ih je zamolio da sve poprave na montaži.

"Poslao sam poruku svima koji slušaju, a ne vide. Ovo ćete morati da završite u montaži", napisao je jedan od komentatora.

Drugi su dodali: „Sve se menja, samo je HRT pretplata konstantna“; „Uzgred, pokušao je da kaže ’Sve se menja, samo je promena trajna‘“; „Nema veze što je zeznuo, toliko nerazumljivo priča da ga ionako nisam razumeo.

Bilo je i onih koji su stali na njegovu stranu: „Šime, rodi mi dete!“; „Zbunjen, šta sad, bolje čovek za vođu nego robot“; „Bolje on nego veštački nasmejani lideri“; "Iskreno, on je moj favorit na Dobro jutro. Svaki put bukvalno umrem od smeha."

Kako i ne bi kad mu ovo nije prvi gaf. Pre nekoliko meseci nazvao je organizatora razmene sperme šefom banke sperme. Još jedan njegov gaf se pojavio u komentarima: „Jednom je bio na rolerima, nije mogao da stoji, pa je na kraju dao mikrofon sagovorniku i on je padao i padao, a sagovornik gleda šta će sada da radi, dobar lik“, opisao je jedan komentator.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track