NEKA ČEKA SANA MARIN! Hrvatski predsednik bez blama ostavio finsku premijerku u njegovom kabinetu (VIDEO)
Foto: Printskrin Tviter

BRUKA OD PROTOKOLA

NEKA ČEKA SANA MARIN! Hrvatski predsednik bez blama ostavio finsku premijerku u njegovom kabinetu (VIDEO)

Hrvatska -

Sana Marin premijerka Finske posetila je Hrvatsku ali se nije nadala da je u predsedničkom kabinetu niko neće dočekati.

Ovu hrvatsku bruku Marin će Milanoviću sigurno dobro zapamtiti.

Na Tviteru je objavljen snimak na kojem se vidi kako čeka nekoliko minuta da se pojavi hrvatski predsednik Zoran Milanović.

Sudeći po snimku Marin nije bilo nimalo prijatno kada je ugledala prazan kabinet, pa je skoro dva minuta sama stajala kao pokisla čekajući predsednika Hrvatske da se pojavi, a vreme je ubijala razgledajući slike i stilski nameštaj.

Sana Marin, Finska
foto: Printskrin Tviter

Za to vreme je prvo mirno stajala sama, a onda prošetala salom za prijem razgledajući umetnička dela s rukama prekrštenim na leđima. Kad je čula da se vrata kroz koja Milanović mora da prođe otvaraju, vratila se do njih, ali hrvatski predsednik se još nije bio pojavio. Nekoliko trenutaka je pričekala, a onda je stigao, nasmejan i pružio joj ruku.

Sana Marin, Finska
foto: Printskrin Tviter

Milanovićeva kancelarija, međutim, objavila je saopštenje u kojem piše da je deo medija danas objavio "netačnu i zlonamernu informaciju" da je hrvatski predsednik kasnio na sastanak s premijerkom Finske Sane Marin i da je ona zbog toga morala da čeka. Iz Kancelarije predsednika tvrde da je sve bilo prema protokolu. Osim što je, kažu, finska premijerka kasnila.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track