HRVATICA U KNINU PARKIRALA LIMUZINU BEOGRADSKIH TABLICA: Sledećeg jutra je na kolima sačekao ustaški pozdrav!
Ilustracija, Foto: čitalac Dalmatinski portal

uoči oluje

HRVATICA U KNINU PARKIRALA LIMUZINU BEOGRADSKIH TABLICA: Sledećeg jutra je na kolima sačekao ustaški pozdrav!

Hrvatska -

Sraman čin jednog ili više vandala zaprepastio je Hrvaticu, koja se sa suprugom vratila iz Australije u rodni Knin na letovanje.

Naime, na automobilu beogradskih registracija koji su pozajmili od brata njenog supruga, a koji je bio parkiran ispred njene porodične kuće, pronašli su ispisan natpis „Za dom“. Bilo je to u sredu oko 7.30 i sve su prijavili policiji.

- Parkirali smo auto ispred kuće. Kad sam ujutru izašla, imao sam šta da vidim. Imam osećaj da je to najnormalnija stvar za sve ovde, ali nikako ne može biti normalna stvar u 21. veku. Policija je sačinila zapisnik, ali je materijalna šteta, košta – rekla je ona.

- Ili da na drugoj strani možda napišemo 'Spremni' da bude kako treba? Obično se uopšte ne bih uznemirila, ali ovo mora da prestane u nekom trenutku, glupo je. Da ljudi imaju druge poslove, ne bi razmišljali o tome i radili takve stvari – dodaje čitalac.

- U policiji su nam rekli da takve stvari uglavnom rade deca. Ako je to tačno, onda zaista živimo u veoma pogrešnom društvu. Još je tužnije jer ta deca nisu ni živela u tom sistemu – dodaje ona, koja se sa suprugom Srbinom preselila u Australiju još 1996. godine.

- Dođemo ovde, potrošimo pare, uložimo u kuću, a onda te dočekaju ovakve stvari. Kad se to desi, onda čovek malo razmisli koliko je to zapravo ispravno – zaključuje.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track