UŽAS U POREČU! Ruskinja ubola muža nožem, pred maloletbnom ćerkom
Foto: Shutterstock, Ilustracija

objavljen uviđaj

UŽAS U POREČU! Ruskinja ubola muža nožem, pred maloletbnom ćerkom

Hrvatska -

Državno tužilaštvo Republike Hrvatske DORH je objavio da je završeno ispitivanje u Puli osumnjičene 49-godišnje Ruskinje i da je pulsko Županijsko tužilaštvo donelo rešenje o provođenju istrage protiv okrivljene koja je muža ubola nožem.

Sumnja se da je počinila kazneno delo ubistvo u pokušaju, jedno kazneno delo protiv braka, porodice i dece povredom dečijih prava.

-Postoji osnovana sumnja da je okrivljena 49-godišnjakinja 26. avgusta oko 2:30 u apartmanu u Poreču, nakon verbalnog sukoba sa suprugom, u želji da ga liši života nožem mu nanela ubodnu ranu u predelu leve podlaktice jer se oštećeni rukom odbranio od uboda u telo. Osnovano se sumnja da je delo počinila u prisustvu maloletne ćerke svesna, i pristajući na to, da time i prema ćerki poduzima radnje koje su štetne za njeno, zdravlje i pravilan emotivan razvoj, saopštio je DORH.

Sudija istrage Županijskog suda u Puli odredio je Ruskinji istražni zatvor zbog opasnosti od bega, uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog dela.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track