SKINUO SE NA ULICI, NAG TRČAO SLAVONSKIM BRODOM I NAPAO DVE PROLAZNICE: Policija uhapsila muškarca, kod njega pronašla marihuanu
Foto: Profimedia

incident

SKINUO SE NA ULICI, NAG TRČAO SLAVONSKIM BRODOM I NAPAO DVE PROLAZNICE: Policija uhapsila muškarca, kod njega pronašla marihuanu

Hrvatska -

Hrvatska policija saopštila je da su završili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom koji je u četvrtak oko 12 sati u Slavonskom Brodu na ulici narušavao javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

Policijski službenici su utvrdili da se 24-godišnjak 1. septembra skinuo na ulici, udarajući glavom po vozilima, pa je potom fizički napao dve prolaznice u dobi od 32 i 49 godina.

Dolaskom policijskih službenika vređao je policajce, ali je ubrzo uhapšen i priveden u Policijsku stanicu Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje.

"Prilikom kriminalističke obrade policijski službenici su kod 24-godišnjaka pronašli 14,29 grama marihuane, te protiv istog podnose optužni predlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje, vređanje i omalovažavanje moralnih osećaja građana, omalovažavanje i vređanje policijskih službenika), zatim prekršaj iz Zakona o suzbijanju zloupotrebe droga, te mu je uručen i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o ličnim ispravama", piše policija.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track