HRVATSKI PREDESDNIK ĆE ZAPAMTITI SAHRANU KRALJICE ELIZABETE: Evo kako su ga mediji preimenovali, istina prezime su pogodili!
Foto: Youtube prtscr / Večernji list

protokol

HRVATSKI PREDESDNIK ĆE ZAPAMTITI SAHRANU KRALJICE ELIZABETE: Evo kako su ga mediji preimenovali, istina prezime su pogodili!

Hrvatska -

Britanski Skaj njuz javio je da je „na sahrani kraljice Elizabete bio i hrvatski predsednik Moran Milanović“.

Bili su tu i predsednik Irske Majkl Higins, predsednik Saveta EU Čarls Mišel i predsednik Hrvatske Moran Milanović, izraelski predsednik Isak Hercog i njegova supruga Mihal Hercog“, stoji u tekstu Skaj njuza i danas, dan posle kraljičine sahrane.

Milanović je u TV prenosu sahrane na Skaj njuzu preimenovan u Morana. Kasnije su, po ugledu na Skaj njuz, i neki drugi strani mediji izveštavali o „hrvatskom predsedniku Moranu Milanoviću”. Gugl otkriva da se Moran pojavio i u Jahu izveštajima.

Ovo nije prvi put da Zoran postaje Moran. Klajn cajtung je 2012. preimenovao Milanovića u Morana dok je bio premijer Hrvatske.

Podsećamo, Milanovići su u Vestminstersku opatiju stigli juče nešto pre 11 sati. Milanović je obukao klasično crno odelo, dok je prva dama svoje crno odelo upotpunila crnim šeširom sa mašnom. Milanovići su snimljeni kako dolaze ispred opatije iza Brižit i Emanuela Makrona.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track