ODGOVORIO BIVŠOJ NA POZIV A ONA MU SPREMILA KRVAVU SAČEKUŠU! Maloletnica napala mladića nožem: "Jedna BOLA, druga udarala"
Foto: EPA/Antonio Bat, Shutterstock

JEZIVO

ODGOVORIO BIVŠOJ NA POZIV A ONA MU SPREMILA KRVAVU SAČEKUŠU! Maloletnica napala mladića nožem: "Jedna BOLA, druga udarala"

Hrvatska -

Od šest meseci do pet godina zatvora preti 17-godišnjoj Zadranki koja je sa 17-godišnjem drugaricom u "sačekuši" na zadarskoj Kalelargi u Hrvatskoj, početkom novembra napala nožem vršnjaka i teško ga povredila.

Mlada Zadranka koja je te večeri napala mladića "u ime" svoje drugarice, koja je mladiću bivša devojka, krivično je prijavljena za nanošenje teških telesnih povreda. Prema nezvaničnim izvorima, mogla bi se teretiti i za predumišljaj jer je joj je "švajcarski" nož s kojim ga je napala prethodno navodno dala njegova bivša devojka. Rekla joj je da joj nož ima posebnu emotivnu vrednost, te ga dala prijateljici nakon što se s mladićem prethodno "zakačila" u obližnjem kafiću, piše Slobodna Dalmacija.

"Prepirali su se, ali svađa se ubrzo smirila. On je nakon toga otišao preko mosta da otprati prijatelja. Kada se vraćao kući organizovana mu je njihova "sačekuša". Nije se ni branio, iako je mogao, jer ima više od metar i devedeset, ali nije hteo. Jedna ga je bola nožem, a druga udarala", ispričala je jedna od poznanica društva. Mladiću je u napadu presečena tetiva na nozi zbog čega je pao na zemlju. Tražio je od njih da mu pozovu Hitnu pomoć, no one su samo otišle.

"Reč je bila o divljačkom napadu sa višestrukim ubodima po raznim delovima tela. Devojka je baratala švajcarskim nožem koji nema blokadu i koji se u jednom trenutku preklopio dok ga je još divljački napadala. Tada se i posekla", rekli su poznanici mladića.

Devojka je kasnije navodno priznala krivično delo i izrazila žaljenje zbog napada u kojem je mladić zadobio dve duboke posekotine na ruci, ubode na bedrima, a nogu su mu operisali zbog presečene tetive.

"Prošle godine su bili zajedno, nakon čega je on raskinuo s njom. Nakon što su raskinuli kod njega je ostao njen bicikl. Ona se te večeri nešto žalila da fale neki delovi bicikla, oko toga. Nisu se razišli u lošim odnosima, ni u kafiću, a ni pre, nakon što su raskinuli vezu. Niko nije očekivao da će se to dogoditi", kažu poznanici, navodeći kako se 17-godišnja devojka koja ga je napala "zagrejala" za nasilje, pa na profilnoj slici na društvenim mrežama ima fotografiju Matilde iz filma o profesionalnom ubici "Leon profesionalac".

"Pre sačekuše, bivša devojka ga je navodno nazvala na mobilni i rekla mu da moraju da popričaju i da moraju da se nađu. On je prihvatio, a kada je došao na sastanak obe su ga divljački napale", kažu poznanici, dok su iz policije potvrdili samo da je protiv napadača podignuta krivična prijava, te da je slučaj predat na obradu državnom tužilaštvu.

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track