DEVOJKA (27) U BANKOVNOM SEFU ČUVALA KOKAIN I 87.400 EVRA: Policija u Zagrebu pretresla stan i auto, pa otkrili da IMA JOŠ (FOTO)
Foto: Pu Zagrebačka

DEVOJKA (27) U BANKOVNOM SEFU ČUVALA KOKAIN I 87.400 EVRA: Policija u Zagrebu pretresla stan i auto, pa otkrili da IMA JOŠ (FOTO)

Hrvatska -

Da mašti dilera nema kraja potvrdila je i jedna 27-godišnjakinja, koja je, kako je saopštila zagrebačka policija, drogu koju je kako se sumnja preprodavala, skrivala i u - bankovnom sefu!?

Zagrebačka policija sumnjiči devojku da je kroz duže vreme nabavljala veće količine kokaina, amfetamina i marihuane koje je potom skrivala i prepakiravala u stanu na području Novog Zagreba. Drogu je pre preprodaje prevozila Fordom Fiestom. Uhapšena je 16. novembra kada ju je policija u 11.55 uočila u Ulici Svetog Mateja u Zagrebu, prenosi Večernji list.

Njeno ponašanje im je bilo sumnjivo, a kada su joj prišli, predala im je 0,55 grama marihuane upakovane u jedan plastični paketić. Nakon što je uhapšena, pretraženo joj je vozilo u kojem je nađeno 5,2 grama kokaina upakovanog u devet plastičnih paketića i 5,8 grama amfetamina upakovanog u jedan plastični paketić.

1 / 6 Foto: Pu Zagrebačka

Ali, najveći ulov policija je ipak našla u bankovnom sefu u kojem je nađeno 58 grama kokaina koji je bio upakovan u četiri paketa. Nađeno je i 87.400 evra za koji se sumnja da je nabavljen od preprodaje droge. Sef je pretražen jer je policija posumnjala da stan i automobil nisu jedino mesto na kom je 27-godišnjakinja sakrivala drogu.

Kazneno je prijavljena za zloupotrebu droge, a sledi joj i dovođenje pred sudiju istrage Županijskog suda u Zagrebu.

(Kurir.rs/Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja