STRAŠNA SCENA U ZAGREBU! Zakucao se autom u poslovni prostor i napravio MILIONSKU ŠTETU: "Kako je moguće da kamere nisu radile?"
Foto: blickwinkel / Alamy / Alamy / Profimedia, Kurir/T.Ilić

IZBEGAO 18 KAMERA

STRAŠNA SCENA U ZAGREBU! Zakucao se autom u poslovni prostor i napravio MILIONSKU ŠTETU: "Kako je moguće da kamere nisu radile?"

Hrvatska -

Još uvek nepoznati vozač napravio je pravi haos u Heinzelovoj ulici u Zagrebu i doslovno "rasturio" poslovni prostor jednog objekta.

Šteta je prema prvim procenama milionska, a ono što je najintrigantnije da osim delova porušenog zida, delova izloga, rasutih komada stakla, razbijenih okvira vrata i tragova vozila koje je "preletelo" dosta širok travnati pojas, a sve to dogodilo se preko puta Mc Donald‘s na Heinzelovoj, nije bilo ni traga ni glasa od vozila i vozača.

Za pretpostaviti je da je, obzirom na silinu udara, bio potpuno uništen prednji deo i verovatno ga je morala odvući šlep služba, ali neko se izgleda dobro potrudio i počistiti tragove jer nisu nađeni nikakvi delovi vozila.

Da sve bude gore, nijedna od 18 gradskih kamera, koliko ih je instalirano na javnim površinama nije zabeležila taj događaj jer kako javlja Jutarnji.hr, kamere nisu u funkciji, pa je policiji dodatno otežan posao.

Iz PU Zagrebačke potvrdili su da je nepoznato vozilo jutros između 7.00 i 7.30 sati naletelo na objekt u Heinzelevoj 74 i da su nastala oštećenja na zidu, staklenom izlogu i da je u toku kriminalistički istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i pronašao vozač.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track