BEŽIVOTNO TELO MLADIĆA (24) PRONAĐENO NA ULICI KOD BJELOVARA Ležao je sa teškom povredom glave, ne isključuje se mogućnost UBISTVA
Foto: Shutterstock, Ilustracija

užasno

BEŽIVOTNO TELO MLADIĆA (24) PRONAĐENO NA ULICI KOD BJELOVARA Ležao je sa teškom povredom glave, ne isključuje se mogućnost UBISTVA

Hrvatska -

Kod mesnog doma u Gudovcu kod Bjelovara jutros je pronađeno beživotno telo mladića.

Prema nezvaničnim informacijama, telo mladića je pronađeno sa teškom povredom glave, za koju se još uvek ne zna da li je izazvana udesom ili padom, ili se u pozadini nalazi nešto drugo, što zbog čega policija još ne isključuje da je reč o ubistvu .

Kako javljaju lokalni portali, reč je o 24-godišnjem M.K. iz Gudovca. Pogrebnici su odneli njegovo telo i sada se očekuje obdukcija, posle koje bi trebalo da bude jasnije da li je reč o nesrećnom ili krivičnom delu.

Policija je ogradila mesto gde je pronađeno telo mladića, koje je danas oko 10 časova pronašao član Moto kluba Vajt Siti Riders. On je jutros došao u prostorije kluba koje se nalaze u sklopu mesnog doma i čim je pored doma vidio nepomično telo mladića, o svemu je obavijestio policiju, prenosi Mojportal.hr.

Bivši poslodavac tragično preminulog mladića Stjepan V. iz Bjelovara još ne može da veruje šta se dogodilo.

"Rekli su mi da je preminuo. E sad, šta je bilo, stvarno ne znam. Jako mi je teško. Otišao je tako mlad dečko. Radio je kod mene, razišli smo se poslovno, ali smo ipak ostali dobro“, rekao je bivši poslodavac preminulog mladića za Mojportal.

(Kurir.rs/Mojportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track