PREVARIO STARU ŽENU ZA 67.000 EVRA: Varaždinac (33) u više navrata pozajmljivao novac, sve vreme obmanjivao da će ga vratiti
Foto: Shutterstock

krivična prijava

PREVARIO STARU ŽENU ZA 67.000 EVRA: Varaždinac (33) u više navrata pozajmljivao novac, sve vreme obmanjivao da će ga vratiti

Hrvatska -

On je u periodu od avgusta 2021. do septembra 2022. godine od pomenute žene u više navrata pozajmio ukupno oko 66.800 evra.

Lažno joj se predstavljajući pod tuđim imenima, a sa navodnim ciljem da mu treba novac za građevinske radove, 33-godišnji muškarac je na prevaru od 63-godišnjakinje na području Varaždina pozajmio skoro 67 hiljada evra, koje joj nije vratio, pa se našao pod policijskom istragom.

O završenoj istrazi u ponedeljak je izvestila varaždinska policija koja sumnjiči prevaranta da je u periodu od avgusta 2021. do septembra 2022. godine od pomenute žene u više navrata pozajmila ukupno oko 66.800 evra.

Zvao ju je sa različitih brojeva telefona, lažno joj se predstavljajući imenima nekoliko osoba, u čije ime je tražio da mu pozajmi novac.

Oštećenoj je tvrdio da mu je novac potreban da bi mogao da završi građevinske radove koje izvodi, navodeći da će od nje preuzeti sav dug i da ako mu ne pozajmi traženi novac, posao neće bude završena, tako da ne bi mogla da vrati pozajmljeni novac.

Sve ovo vreme, 33-godišnjak je prevarenu ženu obmanjivao da će joj vratiti novac, što nije učinio do dana kada je podneo prijavu policiji.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog prevare.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track