SANJA VREĐALA BIVŠEG MUŽA PRED DETETOM: Zagrepčanka sada mora da plati kaznu od 929 EVRA, ključan bio iskaz njegove NOVE DEVOJKE
Foto: Shutterstock

sanja demantuje jedno

SANJA VREĐALA BIVŠEG MUŽA PRED DETETOM: Zagrepčanka sada mora da plati kaznu od 929 EVRA, ključan bio iskaz njegove NOVE DEVOJKE

Hrvatska -

Zbog psihičkog nasilja koje je počinila prema bivšem suprugu u prisustvu njihovog maloletnog deteta, 39-godišnja Sanja proglašena je krivom, a prema presudi prekršajnog sudije u Zagrebu, mora da plati 929 evra kazne. Na presudu se još može žaliti, piše portal Danica.hr.

Prema presudi, Sanja je prošle godine u maju, oko 16 sati “ispred kuće u Zagrebu počinila psihičko nasilje prema svom bivšem suprugu u prisustvu njihovog zajedničkog šestogodišnjeg deteta”.

“Bivšeg supruga vređala je rečima: ‘Lopove, đubre, svinjo debela, razbiću te!‘... To je kod istog prouzrokovalo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, u prisustvu deteta počinila je psihičko nasilje u porodici”, zaključio je prekršajni sudija.

Sanja je priznala da su se posvađali i jedno drugome svašta rekli, ali demantuje da je to bilo u prisustvu deteta.

Međutim, ključan je bio iskaz svedoka, nove devojke Sanjinog bivšeg muža, koja je tog dana bila prisutna i koja je ispričala šta je sve Sanja izgovorila njenom dečku.

Policija je bila prekršajno prijavila i supruga napisavši kako je Sanji toga dana rekao: “Ne smeš da dođeš u ulicu, šta radiš tu, glupa si, maloumna si!“. Sudija ga je oslobodila jer su i supruga i njegova devojka to demantovali, piše Danica.hr.

(Kurir.rs/Danica.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track