TRAGEDIJA U SEDIŠTU ZAGREBAČKE POLICIJE: Muškarcu (46) privedenom na ispitivanje naglo pozlilo, preminuo uprkos lekarskoj pomoći
Foto: Shutterstock, Ilustracija

šokantno

TRAGEDIJA U SEDIŠTU ZAGREBAČKE POLICIJE: Muškarcu (46) privedenom na ispitivanje naglo pozlilo, preminuo uprkos lekarskoj pomoći

Hrvatska -

Smrt u sobi za ispitivanje u sedištu Kriminalističke policije u Hajncelovoj ulici u Zagrebu juče oko 17 sati šokirala je sve prisutne.

Naime, u službenim prostorijama tokom kriminalističkog istraživanja, naglo je pozlilo 46-godišnjem D.V. sa krajnjeg juga Hrvatske, uhapšenog zbog pretnji.

U zgradu policije je vrlo brzo pristigla Hitna pomoć, ali su svi napori bili su uzaludni jer je muškarac nedugo zatim preminuo.

- Kriminalističkom istraživanju je prethodio događaj tokom jutarnjih sati na području Trešnjevke. Jedna građanka je zatražila postupanje policije zbog 46-godišnjakovog ponašanja na ulici, jer je govorio da će nauditi drugima kao i samom sebi. Za vreme postupanja policijski službenici nisu upotrebili sulu tprema muškarcu, već su mu preventivno stavljena sredstva za vezivanje nakon čega je prevezen u zdravstvenu ustanovu radi pružanja medicinske pomoći - kažu iz PU zagrebačke.

Dodaju potom i da je nakon pregleda otpušten iz zdravstvene ustanove uz mišljenje da je sposoban za daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja.

Njegovo telo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Kako neslužbeno navodi Jutarnji list, on je već imao istoriju bolesti i ranije se već lečio.

Iz zagrebačke policije naglašavaju kako se dalje utvrđuju sve okolnosti koje su prethodile tragičnom događaju.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track