TALAČKA KRIZA KOD BELOG MANASTIRA: Muškarac zarobio ženu i njenog sina (8) u stanu - PRETI DA ĆE SVE RAZNETI PLINSKOM BOCOM!
Foto: Shutterstock

JEZIVO

TALAČKA KRIZA KOD BELOG MANASTIRA: Muškarac zarobio ženu i njenog sina (8) u stanu - PRETI DA ĆE SVE RAZNETI PLINSKOM BOCOM!

Hrvatska -

U baranjskom mestu Kneževu u toku je talačka kriza, javlja Glas Slavonije. Policija je blokirala deo naselja. Muškarac je u stanu na prvom spratu zatočio žensku osobu i njenog maloletnog sina i preti kako će sve razneti, navodno plinskom bocom.

Sina oslobodio

HRT javlja kako se muškarac zatvorio u stan s nevenčanom suprugom i osmogodišnjim sinom. Kriza traje već sedam sati, a u međuvremenu je muškarac sina pustio na slobodu.

U ulici se nalaze policija, specijalne snage, vatrogasci i Hitna pomoć. Zgrada i okolni stanovi su evakuisani. Meštani su uznemireni i traže smeštaj kod suseda ili kod rodbine u obližnjem Belom Manastiru. Policija je stigla oko 18.30 sati i od tada traju pregovori s muškarcem.

- Sa 17.5 godina je bio u domovinskom ratu, do kraja je bio - rekao je za 24sata otac muškarca, koji živi u blizini.

- Sve su nas evakuisali iz ove zgrade. Moja supruga je u kolicima, morao sam je izvesti. Noćas se ne možemo vratiti u stan - ispričao je sused za 24sata.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja