HRVATSKI VOJNIK BRUTALNO PRETUČEN U CENTRU POŽEGE: Ostavili ga u besvesnom stanju! Osumnjičen njegov najbolji prijatelj!
Foto: Shutterstock

nanošenje teških telesnih povreda

HRVATSKI VOJNIK BRUTALNO PRETUČEN U CENTRU POŽEGE: Ostavili ga u besvesnom stanju! Osumnjičen njegov najbolji prijatelj!

Hrvatska -

Dvadesetijednogodišnji vojnik Hrvatske vojske Jakov B. brutalno je pretučen u noći sa petka na subotu i pronađen u polusvesnom stanju kako leži na glavnom trgu u Požegi.

Policija požeško-slavonska saopštila je da je uhapešn dvadesetogodišnji mladić, koji je osumnjičen za prebijanje i nanošenje teške telsne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama koje navodi Jutranji list osumnjičeni je njegov mlađi prijatelj iz istoga mesta M. K.. Njih su dvojica navodno i te noći bili u zajedničkom izlasku, kao i puno puta pre s obzirom da su zajedno odrasli i često provodili vreme zajedno. O motivima se još uvek ne zna ništa.

- Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, delili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili – u neverici prepričavaju meštani, a prenosi portal požega.eu. Njih su dvojica bili i saigrači u mesnom nogometnom klubu.

Podsjetimo, Jakov B. je smješten na Jedinicu intenzivne nege Opšte županijske bolnice u Požegi u stanju koje je opasno po njegov život.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track