SLOVENAC PAO SA TERASE U POREČU I UMRO: Građani polušali da mu pruže prvu pomoć
Foto: Profimedia

tragedija

SLOVENAC PAO SA TERASE U POREČU I UMRO: Građani polušali da mu pruže prvu pomoć

Hrvatska -

Slovenački portal 24 ur objavio je vest da je u poreču tokom manifestacije "Spring brake" smrtno stradao slovenački državljanin, koji je pao sa terase u letovalištu Lanterna.

Kako je saopštila agencija Collegium Mondial Travel, koja organizuje događaj, povređeni muškarac nije bio gost odmarališta. Incident se, kako se navodi, dogodio između 4 i 5 sati ujutru na području odmarališta Lanterna u Poreču. Stanari iz susednog bloka pokušavali su da muškarcu pruže prvu pomoć do dolaska spasilaca.

Manifestaciju Spring Break tradicionalno organizuje agencija Collegium Mondial Travel, gde je rečeno da se radi o osobi koja nije došla u Poreč u okviru svojih organizovanih odlazaka.

Prema njihovim informacijama, muškarac je imao oko 30 godina.

„Prema sadašnjim informacijama, procenjuje se da je do nezgode došlo usled pada sa visine. Nastradali nije bio gost odmarališta i nije prisustvovao događaju u okviru izleta naše agencije, pa je zbog toga način dolaska i okolnosti nesrećne situacije nadležni organi u zemlji i inostranstvu još istražuju“, objasnili su u saopštenju za javnost.

Kurir.rs/24ur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track