NASTRANI PAR IZ ZAGREBA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Muškarca odmah odveli na hitnu intervenciju! DEŽURNI LEKAR MORAO DA ZASUČE RUKAVE
Foto: Shutterstock, Alexander Cherepanov / Alamy / Alamy / Profimedia

bizarno

NASTRANI PAR IZ ZAGREBA ZAVRŠIO U URGENTNOM: Muškarca odmah odveli na hitnu intervenciju! DEŽURNI LEKAR MORAO DA ZASUČE RUKAVE

Hrvatska -

Tri puža bila su deo sado-mazo igre jednog ljubavnog para iz Zagreba koji je na kraju morao da potraži pomoć lekara.

Strasti pod čaršavima, kako prenosi hrvatski portal Jutarnji, ljubavni par je odlučio da dodatno podgreje u noći između ponedeljka i utorka pa je devojka u anus svog partnera gurala ni manje ni više nego jednog po jednog živog puža sa kućicom, ali onda su - zapeli.

Sve dokazuje i nalaz iz hitnog prijema KBC Sestre Milosrdnice koji kruži društvenim mrežama, a gde su se uputili nakon što nisu uspeli da izvade puževe tešeke desetak grama sa tamnim kućicama.

Dežurni lekar zasukao je rukave i pokušao da izvadi puževe iz muškarčevog anusa, međutim, nije uspeo, a pokušali su i druge tehnike poput pražnjenja creva.

To čak nije ni jedini bizarni detalj njihove seks igre.

U nalazu se navodi da se muškarac žalio i na bolove u mokraćnoj cevi jer mu je partnerka navodno gurala pipetu u uretru. Zbog svega je na kraju zatražen i pregled urologa.

Iz bolnice se nisu oglašavali o nesvakidašnjoj intervenciji.

(Kurir.rs/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track