DUŠAN NE MOŽE DA SE PROBIJE DO PORODILIŠTA: Žena mu rodila sina, ali zbog nezapamćenih poplava danima je ODSEČEN OD SVETA
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Xinhua News / Profimedia

drama

DUŠAN NE MOŽE DA SE PROBIJE DO PORODILIŠTA: Žena mu rodila sina, ali zbog nezapamćenih poplava danima je ODSEČEN OD SVETA

Hrvatska -

Dušan Golubovac iz Zrina dobio je u utorak sina koga još nije stigao da vidi jer je maleno hrvatsko selo zbog poplava okruženo vodom.

Mladi par je nakon ćerkice Maše dobio i sina Mihaela.

- Supruga se porodila u utorak. Nije još stigla kući, a problem je što smo okruženi vodom. Mi srećom nismo poplavljeni, ali ne možemo doći do bolnice u Sisku gde se nalaze - rekao je Dušan za RTL:

Dodaje da je trenutno kod kuće sa malenom Mašom i iščekuje poziv kako bi mogao da krene po svoju suprugu Ana-Mariju i bebu

- Supruga je dobro, oporavlja se, malo je boli, ali u redu je. Ne možemo do nje zbog poplava. Zatvoren je put, a drugim putem moramo preko Bosne i Hercegovine. Sina sam zasad video samo preko videa - rekao je Dušan.

Dušan Golubovac je inače jedan od nekadašnjih učesnika rijalitija "Ljubav je na selu" zahvaljujući kome je i upoznao sadašnju suprugu.

- Kiša nas zeza. Ne možemo da radimo i zatvoreni smo u kući. Ostalo je sve u redu. Još se bavim poljoprivredom, ali imam u planu da uskoro promenim posao. Planiramo i da se preselimo - rekao je Dušan.

Mladi par je u braku oko dve godine.

- Nisam požalio ni sekunde što sam je oženio. Sada imamo dvoje prelepe dece - navodi Dušan.

(Kurir.rs/RTL/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track