INES UHVAĆENA U KRAĐI, A KADA SU JE UHAPSILI NJENA REAKCIJA ŠOKIRALA SVE: Evo zašto je uzela stvari u vrednosti od 150 evra!
Foto: Sergiy Tryapitsyn / Alamy / Alamy / Profimedia

Da li je moguće?

INES UHVAĆENA U KRAĐI, A KADA SU JE UHAPSILI NJENA REAKCIJA ŠOKIRALA SVE: Evo zašto je uzela stvari u vrednosti od 150 evra!

Hrvatska -

Kako piše hrvatski portal "Danica", izvesna Ines (42) je iz radnje ukrala odeću u vrednosti od 152,14 evra. Protiv nje je podignuta optužnica i traži se kazna od šest meseci bezuslovne kazne.

Prema optužnici, sve se desilo u februaru ove godine oko 20.55 sati u jednom zagrebačkom tržnom centru, u radnji sportske opreme.

Crni Petak, Prodavnice, Rasprodaja, Kupovina, Tržni Centar
foto: Zorana Jevtić

- Sa prodajnih polica uzela je i za sebe zadržala razne odevne artikle, i to dve muške majice, jednu žensku majicu, jedne ženske pantalone i još jedne ženske pantalone, ukupne vrednosti 152,14 eura - navode tužitelji.

Ines je tokom istrage priznala da je počinila kazneno delo, a radnja je postavila imovinsko-pravni zahtev kojim traži odštetu za navedeni iznos.

koronavirus, korona virus, tržni centar, Beograd, maske, korona u Beogradu
foto: Tamara Trajković

- U lošoj sam finansijskoj situaciji i nemam šta da obučem. Tačno je da sam u radnji tog dana uzela odeću i stavila je u torbu. Mislim da sam u torbi imala aluminijsku foliju. Ali, nakon izlaska iz radnje svejedno se aktivirao alarm pa su me prodavačice zaustavile - priznala je Ines.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/Danica)

Bonus video:

00:33

HAOS U INDIJANAPOLISU: Troje ubijeno u pucnjavi na tržni centar kod Indijanapolisa, napadača ubio naoružani prolaznik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track