SESTRE POGINULE NA POVRATKU SA ROĐENDANA: Stravične slike sudara kod Sinja, automobili smrskani do neprepoznatljivosti VIDEO
Foto: Shutterstock, Ilustracija

tragedija

SESTRE POGINULE NA POVRATKU SA ROĐENDANA: Stravične slike sudara kod Sinja, automobili smrskani do neprepoznatljivosti VIDEO

Hrvatska -

U sudaru dva putnička automobila u Dicmu, noćas oko 00,44 sati smrtno su stradale dve sestre iz Kaštela starosti 21 i 25 godina, a jedna od njih je upravo proslavila rođendan.

Nih su dve bil su u "škodi octavia", a do nesreće je došlo kada su hjtele da se uključe u saobraćaj u smeru Splita.

Naime, one su bile, kako piše Slobodna Dalmacija, na proslavi rođendana u jednom ugostiteljskom objektu uz put. Kada su nameravale da se uključe u saobraćaj na njih je naleteo "mercedes" kojim je upravljao 19-godišnji mladić.

Udarac je bio toliko silovit da je automobil u kojemu su bile sestre odbačen oko 30 metara, a motoj je tom prilikom od udara ispao iz njihovog automobila.

Devojke su ostale mrtve na licu mesta, dok je vozač mercedesa zadobio samo lakše povrede. kako je u splitsku bolnicu odvezen u stanju šoka, zadržan je na posmatranju.

Uviđaj je uradio zamenik opštinskog državnog tužioca uz asistenciju policije, što je potrajalo do 4 sata ujutro. Tek se treba utvrditi kako je tačno došlo do ove jezive saobraćajne nesreće i da li je uzrok tragičnog ishoda neoprez vozačice ili brzina "mercedesa".

Kurir.rsSlobodna Dalmacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja