PREDAO SE BEGUNAC BRANKO: Osumnjičeni za ranjavanje u Trogiru odlučio da digne RUKE U VIS kada su SPECIJALCI OKRUŽILI njegovo selo
Foto: MUP RH, Shutterstock, Ilustracija

BIVŠI HRVATSKI POLICAJAC se krio OD ČETVRTKA

PREDAO SE BEGUNAC BRANKO: Osumnjičeni za ranjavanje u Trogiru odlučio da digne RUKE U VIS kada su SPECIJALCI OKRUŽILI njegovo selo

Hrvatska -

Odbegli penzionisani hrvatski policajac Branko Mamić (55), osumnjičen za teško ranjavanje 32-godišnjaka u Trogiru, predao se danas policajcima koji su učestvovali u poteri za njim.

To nezvanično saznaje Slobodna Dalmacija koja navodi da se Mamić, koji je u bekstvu bio od četvrtka, predao nakon što je policija suzila područje potrage na njegovo rodno selo Prapatnicu.

Navodi se da se on, videvši da je obruč oko njega zatvoren, predao svojim bivšim kolegama, a u trenutku hapšenja nije bio naoružan.

Branko Mamić
Branko Mamićfoto: MUP RH

Uhapšen je u blizini raskršća lokalnih puteva koje vode prema Prgometu i Prapatnici, a u trenutku njegove predaje na mestu događaja bilo je nekoliko desetina naoružanih policijskih specijalaca.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske saopštili su su i da je pronađeno njegovo vozilo koje će biti pretraženo na temelju sudskog naloga.

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track