OTKRIVENO KO JE MLADIĆ KOJI JE HTEO DA OTVORI VRATA AVIONA NA LETU IZ ZADRA: Otac hitno doputovao u Hrvatsku nakon incidenta
Foto: Printscreen Tiktok

šalju ga na psihijatriju

OTKRIVENO KO JE MLADIĆ KOJI JE HTEO DA OTVORI VRATA AVIONA NA LETU IZ ZADRA: Otac hitno doputovao u Hrvatsku nakon incidenta

Hrvatska -

Pomahnitali turista (27) iz Velike Britanije koji je uhapšen kad je nasilno pokušao da otvori vrata aviona na aerodromu u Zadru uskoro može biti prebačen na psihijatriju.

Mladić je uhapšen i osumnjičen za krivično delo napada na službeno lice i za prekršaj protiv javnog reda i mira. Policija je saopštila da je sve vreme pružao otpor tokom hapšenja i da je lakše povredio jednog policajca.

Hrvatski RTL nezvanično saznaje da mladić nije bio komunikativan tokom saslušanja i da je moguće da će ga sudija ponovo poslati na psihijatriju. Njegova devojka i otac stigli su u Hrvatsku i vrlo su zabrinuti.

Hrvatski mediji navode da je pomahnitali mladić koji se vraćao sa festivala elektronske muzike na Zrću profesionalni bokser iz Velike Britanije, međutim, njegov identitet za sada nije saopšten.

Mladić je u petak pre poletanja aviona na aerodromu u Zadru bio drzak i pokušao da nasilno otvori vrata letelice.

Policija je saopštila da je Britanac prilikom hapšenja i odvođenja na sud sve vreme pružao otpor zbog čega su upotrebljena sredstva prisile. Zbog rastrojenog stanja sudija ga je odmah poslao u bolnicu, ali je mladić u službenom vozilu i na klinici fizički napadao policajce i pokušavao da povredi sebe.

Na društvenim mrežama, podsetimo, pojavio se snimak na kome se vidi mladi turista iz Velike Britanije kako iznenada ustaje i pokuša da otvori vrata letelice pred šokiranim putnicima.

Mladić, koji je prema navodima hrvatskih medija bio pod vidnim dejstvom narkotika, najpre je počeo nešto da viče nakon čega je protrčao pored stjuardese i zaleteo se prema vratima, međutim, dvojica putnika su skočila na njega i uspela da ga obore na pod.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track