UŽAS U HRVATSKOJ! Dete (2) iz Poljske udario auto na Brionima i umrlo u bolnici, preminulo i dete povređeno u sudaru u Puli
Foto: Beta/Lana Slivar Dominić

DVE TUŽNE VESTI

UŽAS U HRVATSKOJ! Dete (2) iz Poljske udario auto na Brionima i umrlo u bolnici, preminulo i dete povređeno u sudaru u Puli

Hrvatska -

Istarska policija saopštila je da je dvogodišnje dete iz Poljske koje je u nedelju uveče na Brionima zadobilo teške telesne povrede kada je na njega naletelo vozilo Dačija Daster, umrlo je u ponedjeljak oko 7.15 u pulskoj Opštoj bolnici.

Jutarnji list navodi da je u toj nesreći dok je prelazila put sa detetom teško povređena njegova majka, 36-godišnja poljska državljanka, kojoj je takođe pružena je pomoć u pulskoj bolnici.

Hrvatski dnevnik navodi da je policija obaveštena iz riječke bolnice da je preminulo i dete koje je povređeno u subotu uveče u sudaru u Puli.

Nesreća se dogodila kada je 24-godišnjakinja, koja je upravljala automobilom zagrebačkih registrarskih tablica, ušla u raskrsnicu gde je u bočni deo njenog automobila udario automobil pulskih registarskih tablica kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je bila sa dva deteta, od kojih je drugo samo lakše povređeno.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track