SRBIJA JE PAMTI KAO ČOKOLINDU, A SAD JE NE BISTE PREPOZNALI: Tanka, uske maskirne pantalone, jarko crveni lak, mlađa 10 godina
Foto: Dragana Udovičić

stesala liniju

SRBIJA JE PAMTI KAO ČOKOLINDU, A SAD JE NE BISTE PREPOZNALI: Tanka, uske maskirne pantalone, jarko crveni lak, mlađa 10 godina

Hrvatska -

Nekadašnju hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović ljudi u Srbiji pamte kao Čokolindu, a sve zahvaljujući događaju koji je u Hrvatskoj svojevremeno okarakterisan kao ogroman skandal.

Podsetimo, ona je povodom tamošnjeg Dana dubrovačkih branitelja 7. decembra 2016. godine, grupi dubrovačke dece uz svoju fotografiju podelila i čokoladice iz Srbije. Hrvatska javnost je o tome saznala tek pošto je to na svom profilu na Fejsbuku obelodanio jedan roditelj uz fotografiju čokoladice.

Ona je tada izjavila da je izuzetno razočarana jer su se u paketićima koje je delila hrvatskoj deci u Dubrovniku našle srpske čokoladice. Grabar Kitarovićeva je istakla da je bila neugodno iznenađena, objašnjavajući da nije lično proveravala sadržaj paketića.

Čitav slučaj izazvao je veliko interesovanje u regionu, a postao je i predmet brojnih šala na tu temu.

Međutim, oni koji je pamte iz tog vremena, sada je verovatno ne bi prepoznali jer izgleda najmanje desetak godina mlađe. I liniju je stesala što ističe skoro na svakoj svojoj novijoj fotografiji na Instagramu...

Jedna od poslednjih u nizu jeste ona iz Ukrajine, gde se slikala u maskirnim uskim pantalonama i jarko crvenom laku na noktima.

Nešto više od pola godine pre toga, mnogima je zapala za oko njena slika na kojoj je u mantilu sa stegnutim kaišem, toliko da su se mnogi čudili njenom toliko tankom struku.

Ona je svojevremeno otkrila i kako je toliko smršala. Pre pet godina rešila je sa se posveti liposukcijskoj dijeti koja se sprovodi 14 i 21 dan, u zavisnosti od toga koliko kilograma želite da izgubite. Nakon 14 dana, dijeta se uzima za 14-dnevnu pauzu.

Dijeta se sastoji od tri obroka dnevno, slatkiši i hleb su zabranjeni. Glavni obrok u danu je večera koja se bazira na mesu, ribi i kuvanom povrću. Doručak i ručak su zamenjeni šejkovima različitih ukusa, uz dodatke ishrani. Salate su dozvoljene uz večeru, dok su voće i ugljeni hidrati zabranjeni.

Izbegava se i fizička aktivnost, iako je Kolinda u više navrata rekla da i dalje vežba.

Kolinda je rođena u Rijeci 29. aprila 1968. Deo detinjstva i mladosti provela je u SAD gde je i maturirala u srednjoj školi u Los Alamosu, u saveznoj državi Novi Meksiko. Godine 1993. diplomirala je engleski i španski jezik na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Udata je za Jakova Kitarovića, majka je dvoje dece. Aktivno govori engleski, španski i portugalski jezik, a pasivno nemački, italijanski i francuski.

Kurir.rs/Wikipedia/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track