"GABRIEL JE, HVALA BOGU, PRONAĐEN"! Otac presrećan, zahvaljuje se svima koji su pomogli u potrazi za tinejdžerom
Foto: Facebook/Mia Matijević

mladić iz SELA BLIZU ĐAKOVA lociran u zagrebu i SMEŠTEN U BOLNICU

"GABRIEL JE, HVALA BOGU, PRONAĐEN"! Otac presrećan, zahvaljuje se svima koji su pomogli u potrazi za tinejdžerom

Hrvatska -

Gabriel Tatić Matijević (19) iz Poganovaca kod Đakova nestao je pre nekoliko dana i u petak ujutro viđen u Zagrebu, sinoć je pronađen, a njegov tata prepun je zahvalnosti za sve koji su pomogli u potrazi.

- Želim da se zahvalim svim službama koje su bile aktivne i pomogle u pronalasku mog sina. Gabriel je, hvala Bogu, pronađen i hospitalizovan. Zaista sam neizmerno zahvalan i medijima koji su se maksimalno angažovali. Još jedno veliko hvala svima - poručio je Mario Matijević, tata Gabriela za kojim se tragalo poslednjih dana, navodi 24sata.hr.

On je dodao da sa ciljem "da bi se zaustavila dalja priča" naglašava da je Gabriel nakon pronalaska bio negativan prilikom testiranja na droge i alkohol.

Hrvatski sajt podseća da su tinejdžera Gabriela poslednjih dana tražili doslovce svi - policija, dobrovoljci, HGSS, vatrogasci, roditelji i prijatelji.

Pronašli su ga u ponedeljak uveče oko 19.05 sati u njegovom automobilu, crvenom "pežou 206" našičkih registarskih tablica.

Hrvatska policija je saopštila da je bio u dobrom stanju.

- Policijski službenici VII PP Zagreb pronašli su Gabriela Matijevića u njegovom ličnom automobilu - rekli su iz policije.

hrvatska policija
foto: Shutterstock

Gabriel je prethodno poslednji put viđen u noći između četvrtka i petka, a oko četiri časa ujutro javio se mami. Slao joj je poruke, ali ona ih je videla tek ujutro.

Gabi joj se više nije javljao. Njegova baka, koja živi par kuća dalje, proverila je u kući i videla da nema ni Gabriela ni njegovog automobila.

Dan kasnije, zabrinuta mama zvala je Gabrielovog tatu koji radi u Nemačkoj, ali kako se Gabriel nikome nije javljao, alarmirala je policiju.

Njegov tata Mario je tada kazao hrvatskom sajtu da je Gabriel da leti za Nemačku, kako bi radio s tatom. Imao je već kupljenu kartu.

- Ne znam zašto bi izašao bez mobilnog telefona. To nikako ne liči na njega. Moj broj zna napamet, javio bi se da može. On je jako osetljivo dete, jako je dobar, ne znam što da vam kažem, ima tek 19 godina, nije neki buntovnik, nije agresivan ni ratoboran, štaviše, naivan je, još je dete - ispričala je juče Gabrielova mama Mirela.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track