SKANDALOZNA IZJAVA HRVATSKOG POSLANIKA! Otišao u Izrael pa poredio masakr u kibucu i Vukovar: "Hamas i četnici su deca ISTOG OCA"
Foto: Facebook

zlonamerno

SKANDALOZNA IZJAVA HRVATSKOG POSLANIKA! Otišao u Izrael pa poredio masakr u kibucu i Vukovar: "Hamas i četnici su deca ISTOG OCA"

Hrvatska -

Marin Miletić, hrvatski poslanik iz redova Mosta, napravio je skandaloznu paralelu između masakra u kibucima na jugu Izraela i sukoba JNA i hrvatskih snaga u Vukovaru!

Grupa hrvatskih poslanika, među kojima je bio i Miletić, obišla je kibuce koji su najgore stradali tokom napada Hamasa. Miletić na društvenim mrežama navodi da se tamo sreo sa porodicama ubijenih Izraelaca.

- Posetili smo Sderot i Beri koji se nalaze svega kilometar udaljenosti od Pojasa Gaze. Teško je bilo sresti porodice žrtava. Teroristi Hamasa ubili su 1.400 civila. Oteli su 220 civila od kojih je više od 30 dece. Čak i male bebe. Slušali smo njihova svedočanstva. Neki koji su oteti su čak finansijski pomagali Gazu i volontirali tamo, ali su takođe nastradali. Znate, mi koji smo prošli, makar kao deca, Domovinski rat, znamo donekle naličje zla koje se manifestuje u ljudima koji potpuno izgube dimenziju ljudskosti i pretvore se nekom čudnom preobrazbom tame u zveri - navodi poslanik iz Hrvatske.

Miletić je naveo da su pripadnici Hamasa izvadili dete iz utrobe trudne žene, a potom napravio zlonamernu paralelu sa zločinima u Vukovaru.

- Zlikovci su to snimali GoPro kamerom. Prvo su joj izrezali dete iz utrobe, dete koje je trebalo da dođe na ovaj svet, a potom su ubili i nju nakon što je gledala svoju ubijenu bebu. Zveri. Zveri su ovo. Sećate li se Hrvatice Ružice Markobašić? Njoj su četnici stavili kalašnjikov u vaginu i ubili njeno nerođeno dete i nju. To su zveri istog oca. Đavola - rekao je Miletić koji je pri tome zaboravio i na zveri na drugoj strani koji su takođe činili zločine tokom sukoba devedesetih na prostoru SFRJ.

Ružica Markobašić, koja je bila u šestom mesecu trudnoće, podsetimo, svirepo je ubijena hicima u stomak na Ovčari i potom bačena u masovnu grobnicu. Tokom suđenja grupi optuženih za ratne zločine na Ovčari, rečeno je da je Ružicu usmrtio pripadnik paravojne jedinice, koji je navodno kasnije poginuo na ratištu. Porodica ubijene žene, međutim, tvrdi da je to laž i da je ubica i dalje na slobodi.

Miletić dalje navodi da su u Beršebi posetili vrtić u kome je Hamas ubijao decu.

- Dolazimo u Beri. Kilometar otprilike od prve linije. Pucanje odzvanja ulicama. Topovi udaraju na područje Gaze. Ovde su teroristi prvo projektile stukli na civilno naselje pa su ljude ubijali gde su stigli. Ulazimo u vrtić. Tamo gde roditelji ostave svoju decu dok idu na posao i tamo gde očekuju da su im deca sigurna. Hamas je ovdje ubijao decu i tete. Meci po podu i obilje krvi. Smrad smrti i krvi u vazduhu. Neki parlamentarci izlaze i povraćaju - navodi hrvatski poslanik.

Miletić je optužio Iran da je omogućio Hamasu naprednu tehnologiju.

- Dve godine su pripremali napad. Prekinuli su Izraelcima komunikaciju. Ugasili su im kamere i veze i napali - navodi Miletić i dodaje da do mira ne može doći sve dok Hamas upravlja Gazom.

Hrvatski predsednik Zoran Milanović, podsetimo, nedavno je oštro osudio bombardovanje Gaze nakon napada Hamasa na Izrael!

Milanović je na pitanja o situaciji u Gazi rekao da je bombardovanje Gaze nakon masakra u Izraelu "idiotski potez" Izraela kojim je ta zemlja izgubila njegove simpatije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:17

SKANDAL! SPOMEN PLOČA STEPINUCU U SRCU JERUSALIMA! Avram Izrael: Javna je tajna da je Papa Pije XII bio upoznat sa holokaustom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track