PIJANI HRVATSKI POLICAJAC IZAZVAO SAOBRAĆAJKU: Skupocenim Audijem RS7 zakucao se u auto državljanina Srbije, teško povređeni
Foto: elix mizioznikov / Alamy / Alamy / Profimedia, Printscreen

nesreća na auto-putu A3 kod Slavonskog Broda

PIJANI HRVATSKI POLICAJAC IZAZVAO SAOBRAĆAJKU: Skupocenim Audijem RS7 zakucao se u auto državljanina Srbije, teško povređeni

Hrvatska -

Policijska uprava brodsko-posavske objavila je 20. oktobra vest o nesreći na auto-putu A3 kod Slavonskog Broda, a hrvatski portal 24sata.hr objavio je sada nove informacije o sudaru je skrivio 40-godišnjak koji nije držao razmak pa je udario u automobil koji je vozio 60-godišnji državljanin Srbije, nakon čega su oba automobila sletela sa puta.

Kako je prvi pisao portal SBOnline, vozač koji je skrivio sudar je policajac, a 24sata.hr je nezvanično saznao da je on bio u svom privatnom skupocenom Audiju RS7, čija se cena kreće od 150.000 do 190.000 evra, a sa njim je bio i kolega policajac, pri čemu obojica nisu bila na dužnosti.

Audi RS7
Audi RS7foto: elix mizioznikov / Alamy / Alamy / Profimedia

Policija je, ne navodeći da krivac nesreće policajac, objavila kako je 40-godišnjak naduvao 1,65 promila, a dodatno su poslali uzorke na analizu kako bi se videlo je li policajac bio i pod uticajem opojnih sredstava.

Navodi se da su policajci iz Audija RS7 i 60-godišnji državljanin Srbije iz auta u koji se Audi zabio teško povređeni.

hrvatska policija
foto: Shutterstock

Audi RS7 je luksuzni trkački automobil sa više od 500 konjskih snaga, a novinari hrvatskog sajata poslali su upit Policijskoj upravi vukovarsko-sremskoj sa pitanjem da li je pokrenut postupak protiv policajca koji je pijan skrivio sudar i ako jeste, kakav postupak.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:25

Slaviša Spasojević, saobraćajni policajac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja