HRVATSKI MINISTAR SE NE SEĆA SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Lekari otkrili stanje Banožića i da li će mu ostati TRAJNE POSLEDICE zbog sudara
Foto: Youtube/Grim Reaper/Direktno.hr

novi detalji

HRVATSKI MINISTAR SE NE SEĆA SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Lekari otkrili stanje Banožića i da li će mu ostati TRAJNE POSLEDICE zbog sudara

Hrvatska -

Zamenik direktora KBC Osijek i šef hirurške službe Krunoslav Šego otkrio je stanje hrvatskog ministra odbrane Mario Banožić (44) nakon saobraćajne nesreće.

- Banožić je na intenzivnoj i život mu u ovom trenutku nije ugrožen. Nalazi se pri svesti, ali ne potpuno. Ima povrede mozga, grudnog koša, trbuha i ekstremiteta. Nema indicija da će ga prevoziti u Zagreb. Nema ni znakova unutrašnjeg krvarenja. Biće potreban zahvat mobilizacije ekstremiteta - rekao je Šego.

Ministar se ne seća saobraćajne nesreće.

- Trenutno se ne seća događaja. Njegovo stanje svesti nije potpuno stanje svesti. Ne seća se nesreće, ali to je uobičajeno u ovakvom stanju. Ako stanje ostane ovako ne bi trebalo da bude trajnih posledica - dodao je Šego.

Mario Banožić je prema navodima hrvatskih medija prvo odvezen u vinkovačku bolnicu. Direktor te bolnice Krunoslav Šporčić rekao je da ministar ima teže telesne ozlede, nagnječenje mozga, ali da je bio kontaktibilan kad je stigao u bolnicu.

Zbog težine povreda Banožić je potom ipak prebačen u KBC Osijek.

Hrvatski ministar odbrane Mario Banožić, podsetimo, naleteo je u subotu oko 6 sati svojim privatnim terencem na kombi čiji vozač (40) je poginuo prilikom sudara.

(Kurir.rs/N1)

Bonus video:

00:23

PORODIČNA TRAGEDIJA NA PUTU KOD BORA: Poginuli sinčić (8) i otac, drugi mališan i trudna majka povređeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja