HRVATSKI MINISTAR JOŠ UVEK NE ZNA DA JE UBIO ČOVEKA! Banožić u bolnici, možda mu se NIKADA NEĆE VRATITI pamćenje na nesreću
Foto: Youtube/Direktno.hr/112 Limburg [European Emergency Responses]

HRVATSKI MINISTAR JOŠ UVEK NE ZNA DA JE UBIO ČOVEKA! Banožić u bolnici, možda mu se NIKADA NEĆE VRATITI pamćenje na nesreću

Hrvatska -

Stanje bivšeg hrvatskog ministra odbrane Marija Banožića, uprkos teškim fizičkim povredama, i dalje je stabilno. Njegov oporavak teče očekivano i još se nije potpuno oporavio.

Izvor "Jutarnjeg lista" kaže da je to uobičajeno i da se Banožić ne seća nesreće, kao i da postoji mogućnost da mu se neće vratiti pamćenje o sudaru.

Takođe, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje, još uvek nije upoznat sa činjenicom da je 40-godišnji Goran Šarić, sa kojim se sudario maglovitog jutra, poginuo u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao.

Hrvatski premijer Andrej Plenković potvrdio je danas da je potpredsednik Vlade Tomo Medved posetio Banožića, koji se nalazi na lečenju u KBC Osijek.

Medved je juče popodne bio u Osijeku, obišao ga je, rekao je Plenković, navodeći da je Banožić "trenutno u stanju koje je i dalje zabrinjavajuće".

- Oporavlja se od teških fizičkih povreda - rekao je on i dodao da je Vlada u kontaktu sa njegovom suprugom i lekarima.

Podsetimo, Banožić je nakon nezgode prvo prevezen u bolnicu u Vinkovcima, gde su mu konstatovane teške povrede, ali je zbog povreda glave i potrebe neurohirurškog nadzora i opservacije prebačen u KBC Osijek.

Banožić je i dalje na odeljenju intenzivne nege, a povrede su mu višestruke. Reč je o politraumi, višestrukim povredama tela, povredama mozga, grudnog koša, indirektno stomaka, ekstremiteta. Nema znakova unutrašnjeg krvarenja i biće potrebna procedura mobilizacije udova.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja