DEVOJKA (18) MU OBEĆALA INTIMNE ODNOSE ZA 65€ - UZELA MU 3.583 Došao iza dogovorene radnje, počeo da se skida a onda se POJAVIO ON
Foto: SFM Press Reporter / Alamy / Alamy / Profimedia

šok u samatovcima

DEVOJKA (18) MU OBEĆALA INTIMNE ODNOSE ZA 65€ - UZELA MU 3.583 Došao iza dogovorene radnje, počeo da se skida a onda se POJAVIO ON

Hrvatska -

Jedva punoletna devojka obećala je R. K. da će s njim imati intimne odnose za 500 kuna (66 evra), a kada je to trebalo i da se dogodi, ona mu je na prevaru ukrala torbicu s velikom svotom novca i pobegla. Sve se, prema presudi koja je stigla ovih dana, dogodilo još 2018. godine iza jedne prodavnice u Samatovcima, kada je, danas 23-godišnja majka troje djece, imala svega 18 godina.

Nakon što je R. K. pristao na njenu ponudu, došao je iza dogovorene prodavnice i počeo se skidati, a tada je do njih pristupio i I. A. Devojka je u tom trenutku "počela milovati po telu R. K. i iskoristila njegovu nepažnju te mu otkopčala torbicu oko pojasa i iz iste izvadila novčanik u kojem je bilo 27.000. kuna (3.583 evra)".

Hrvatska policija, žena sa bebom
foto: Shutterstock

Oduzeli joj decu

Presuda dalje opisuje da je "novčanik dodala I. A. koji je stajao u blizini, pa su na taj način njih dvoje uzeli i zadržali za sebe 27.000 kuna i za navedeni iznos oštetili R. K. I. A. je uskoro uhvaćen i strpan u istražni zatvor, dok policija do devojke neko vreme nije mogla da dođe. Na kraju je i ona uhvaćena te je i sama vreme do početka suđenja provela u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bega.

Devojka je osuđena na uslovnu kaznu zatvora od jedne godine, s rokom provere od četiri godine, a sud je u obzir uzeo nekoliko olakšavajućih okolnosti. Prva je bila ta da je u potpunosti priznala krivično delo i rekla da se iskreno kaje zbog počinjenog.

Na sudu je rekla je nezaposlena, da joj finansijski pomaže baka i da joj je centar za socijalni sud oduzeo decu jer je završila u istražnom zatvoru. S obzirom na to da nema primanja, sud ju je oslobodio troškova postupka, međutim žrtvi mora da vrati 3583,52 evra, što je kunska protivvrednost ukradenog iznosa.

Kurir.rs/Index.hr

Bonus video:

00:13

Krađa u pekari na Voždovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track