ZBOG OVE DECE U ŠKOLI SVI TRLJAJU OČI: Čak 4 para BLIZANACA ide u isti razred, a učiteljica otkriva kako ih PREPOZNAJE (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

uspeva da ih raspozna prema najsitnijim detaljima

ZBOG OVE DECE U ŠKOLI SVI TRLJAJU OČI: Čak 4 para BLIZANACA ide u isti razred, a učiteljica otkriva kako ih PREPOZNAJE (VIDEO)

Hrvatska -

U Križevcima u Hrvatskoj u jednoj osnovnoj školi postoji razred sa čak četiri para blizanaca. Iako zvuči neverovatno, učiteljica uspeva da ih raspozna prema najsitnijim detaljima, prenosi HRT.

Kako i sama kaže jedan par blizanaca nije teško prepoznati jer su u pitanju dečak i devojčica, dok su ostale samo devojčice.

- Imamo Janu i Klaru, Dunju i Vita, Juliju i Sofiju i Anu i Barbaru. Kako ih prepoznajem? Dunju i Vita nije problem da razlikujem jer su u pitanju dečak i devojčica - priča učiteljica kroz smeh.

Ipak, za ostale bliznakinje ima svoje male trikove.

- Janu i Klaru je lako prepoznati jer nisu u potpunosti iste. Julija i Sofija su mi četvrti par blizanaca. Mama je htela da idu baš kod nas u razred. Julija ima malo krupniju glavicu, a Sofija ima izduženu. Jesam dobro rekla? - pita učiteljica ipak nesigurno.

Devojčice potvrđuju njene reči, a učiteljica nastavlja pojašnjavanje svojih trikova prepoznavanja bliznakinja.

- Anina i Barbarina sestra je sada sedmi razred i takođe je bila moj đak. Ana ima mali beleg na čelu - pokazuje učiteljica na jedva vidljiv trag na Aninom licu.

Učiteljica priča da se dešavalo i da ljudi kažu da im se čini da vide duplo.

- Kad smo bili na rekreativnoj nastavi u muzeju jedna gospođa je bila iznenađena, pa smo joj pojasnili da imamo četiri para blizanaca. U gradu smo atrakcija - priča ona skroz smeh.

Pored toga što su vrlo mirni, poslušni i preslatki svi blizanci su i vrlo talentovani, te su tako pokazali i svoje pevačke sposobnosti.

Kurir.rs/HRT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja