PENZIONERKA GORDANA (70) ZBOG SESTRE PROLAZI PAKAO! "Žao mi je što je imam, i njene ćerke me vređaju, izmislile su da sam ja..."
Ilustracija/Shutterstock, Foto: Shutterstock

PENZIONERKA GORDANA (70) ZBOG SESTRE PROLAZI PAKAO! "Žao mi je što je imam, i njene ćerke me vređaju, izmislile su da sam ja..."

Hrvatska -

Penzionerka Gordana (70) ostala je bez podrške uže porodice jer je sestri davno pozajmila novac.

Sada kad je njoj potrebna finansijska pomoć, sestra ne želi da joj vrati dug. Gordana ima sestru koja je deset godina starija od nje i ne može da veruje u kakvu je svađu upala samo zato što traži da joj vrati dug.

"Svojevremeno sam sestri pozajmila 700 nemačkih maraka. Bilo me sramota da joj tražim da mi vrati dug, ali sada sam upala u velike finansijske probleme pa sam joj rekla da je došlo vreme da mi se oduži. Napominjem da mi je i suprug ove godine prigovarao zbog toga što ne insistiram da mi vrati taj novac", otkrila je.

Gordani sestra ne želi da se javi na telefon, a njene ćerke vređaju nju i njenu porodicu.

"Žao mi je što imam takvu sestru"

"Sestra živi u drugom gradu i ne javlja se više na telefon. Sada su na scenu stupile njene dve ćerke. One ne žele ni da čuju za vraćanje duga, izmislile su priču da sam ja taj novac sestri poklonila, i još kažu 'od srca'. Vređaju i mene i moju porodicu i nazivaju nas kojekakvim imenima", rekla je očajna penzionerka.

"Prevarom su na sebe prepisale i porodični grob, bez ostavinske rasprave. Govore da je dug koji tražim 'sića', ali kad tražim da vrate, onda ne daju. Žao mi je što imam takvu sestru i što je dopustila da njene ćerke tako postupaju. I one su već odrasle osobe, jedna je blizu 60 godina, a druga ima pedeset. Obe su školovane, jedna radi u državnoj ustanovi, a druga u banci. Nikad nisam ni pomišljala da ću tako nešto strašno doživeti od svojih bližnjih", dodala je.

"Nije se u narodu bez veze govorilo "Sa svojima nemaj nikakvog ozbiljnog posla, s njima samo možeš pojesti i popiti". To je istina, jer ja sam danas jedna prevarena i razočarana sestra", istakla je.

Kurir.rs/Moje vrijeme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track