"TRAŽIM MLADIĆA U PLAVOJ MAJICI KOJI ME JE SPASAO IZ MRTVIH" Žena preživela jezivu nesreću, sada traži svog ANĐELA ČUVARA
Foto: Printscreen/Facebook

"TRAŽIM MLADIĆA U PLAVOJ MAJICI KOJI ME JE SPASAO IZ MRTVIH" Žena preživela jezivu nesreću, sada traži svog ANĐELA ČUVARA

Hrvatska -

Žena (40) vozila je autoputem prema Zagrebu kada je na nju dok je usporavala zbog kolone na zadnji kraj njenog vozila naleteo kamion s prikolicom

- Poslednje čega se sećam je pogled na kamion u retrovizoru kako punom brzinom juri prema meni, a potom lice tog mladića u plavoj majici koji me, pretpostavljam, izvukao iz auta i spasio iz mrtvih - kaže ona.

Zapravo je imala mnogo sreće, jer je prema izveštaju policije, samo je povređena, ali je uverena je da tu činjenicu jednim delom može zahvaliti misterioznom mladiću, koji ju je spasio iz smrskanog vozila.

Koliko se seća, nije bio u uniformi niti vatrogasaca ni Hitne pomoći pa pretpostavlja da se radi o nekom prolazniku, koji se našao na pravom mestu u pravo vreme.

- Zahvalna sam Bogu da imam jako dobrog anđela, koji je bio uz mene tog dana i čuvao me - kaže ona. Iako joj, na sreću, ništa nije slomljeno, sva je ugruvana i boli je celo telo.

- Imam 11 šavova na glavi, sve me živo boli, jedva pričam i vrti mi se u glavi kad ustanem - govori žena, koju su iz Vinogradske bolnice dan nakon nesreće pustili na kućnu negu.

Iako se ne seća same nesreće, ni onoga što se događalo neposredno nakon nje, zna da je vozila u pravcu zagreba i da je kod izlaza Donja Zdenčina u to vreme bila velika gužva.

- Bila je kolona i ja sam usporavala. Sećam se tog kamiona u retrovizoru i posle više ništa, do tog mladića, koji me valjda probudio. Pretpostavljam da sam od udarca izgubila svest - priča.

Prema onome što je utvrdila zagrebačka policija, nesreću je skrivio je 34-godišnji vozač teretnog vozila ogulinskih registracija s priključnim vozilom, koji se 29. novembra oko 15.40 sati kretao putem smeru Zagreba.

Na intervenciju su izašli i vatrogasci DVD Jastrebarsko s vozilom i četiri vatrogasca, ali do njihovog dolaska povređena žena više se nije nalazila u vozilu.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track