RADNIK POZNATOG LANCA PEKARA UHVAĆEN KAKO GAZI PO HLEBU: Hteo da spakuje korpe pa šokirao celu zemlju MUKA DA TI PRIPADNE (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

užas

RADNIK POZNATOG LANCA PEKARA UHVAĆEN KAKO GAZI PO HLEBU: Hteo da spakuje korpe pa šokirao celu zemlju MUKA DA TI PRIPADNE (VIDEO)

Hrvatska -

Radnik jedne hrvatske pekarske kompanije snimljen je kako gazi hleb koji se nalazi u korpama!

Na šokantnom snimku jasno se vidi radnik koji ulazi u kamion i potom gazi hleb kako bi preko korpe nesmetano mogao da postavi drugu.

- Evo kako se jeftina radna snaga odnosi prema nama! Dobar apetit - navodi se na snimku koji kruži društvenim mrežama.

@sabian.7 RADNIK GAZI KRUH KOJI NAS HRANI ??# Croatia #radnici #dostava #kruh #rijeka #foryou ♬ Oh No - Kreepa

Scena je navodno zabeležena u Rijeci.

Oglasila se i kompanija "Mlinar" koja je nakon skandaloznog snimka saopštila da je reč o starom hlebu, koji navodno nije bio namenjen za konzumaciju, nego za lokalnu bioelektranu gde se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije.

- Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome radnik "Mlinara" nogama pritiska stari hleb. Želimo dodatno i nedvosmisleno da naglasimo da se radi o neprodatom hlebu sa tržišta, koji je jednodnevni proizvod i koji se svakodnevno odvozi, a nije namenjen daljoj konzumaciji - navodi kompanija.

Hleb iz povrata se navodno odvozi u bioelektranu Energija Gradec gde se koristi kao sirovina za proizvodnju električne energije.

- Sirovina se ne koristi ni za ljudsku ni za stočnu hranu već isključivo za biomasu koja se koristi za proizvodnju električne energije - navodi kompanija i dodaje da je radnik upozoren što mimo pisanih procedura pokušao da ubrza proces skupljanja neprodatog hleba.

Jedna žena iz Beograda, podsetimo, nedavno se šokirala kad je u hlebu koji je kupila u pekari poznatog lanca pronašla crne dlake.

(Kurir.rs/Z.Ko/Index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track