DVOJICA MLADIĆA POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U HRVATSKOJ! Prijatelji u šoku:"Bili su dobri momci"
Foto: RINA

tuga

DVOJICA MLADIĆA POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U HRVATSKOJ! Prijatelji u šoku:"Bili su dobri momci"

Hrvatska -

Dva mladića poginula su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak uveče, nekoliko stotina metara od izlaza iz sela Komletinci nedaleko slavonskog grada Otoka.

Mario Ž. (28) iz Donjeg Novog Sela i Mile A. (30) iz Komletinaca prijatelji su već godinama i tog dana dogovorili su se da će zajedno proslaviti kirvaj u kafiću u Komletincima. Kako Mariju tata nije dao auto, znajući da će se tokom slavlja možda popiti, Mile je došao po prijatelja ranije popodne i povezao ga do svog sela.

Vožnja im je obojici bila doživljaj jer je Mile, pre mesec dana, svog starog Fiata, zamenio crvenim BMW-om kojeg je kupio. Prema svedočenjima njihovih prijatelja, družili su se s ostalima u jednom od lokalnih kafića proslavljajući praznik. Pali su mrak i magla, a put je postao vlažan i klizav, i Mario je poželeo da ode kući i Mile je rekao da će ga odvesti. Rekao je prijateljima i da će se brzo vratiti. Izašavši iz Komletinaca, na putu ispred njih, navodno se našao autobus.

Policija
foto: Instagram/192_rs

Mile je odlučio da ga zaobiđe, dao je gas ali, BMW je proklizao na putu, i u velikoj brzini zahvatio bankinu, zarotirao se i u trenu sleteo, pa je udario u drvo. U nekom trenutku suvozač Mario je ispao iz auta, dok je Mile ostao u smrskanom automobilu.

Neslužbeno se saznaje da je na Marija koji je ostao da lež na putu, dodatno naletelo drugo vozilo koje je naišlo ubrzo nakon što se nesreća dogodila, a čiji vozač nije uspeo na vreme da reaguje.

"Bilo je strašno videti taj prizor, dva mrtva mladića. Ekipa Hitne pomoći samo je mogla da ustanovi momentalnu smrt. Mi smo došli na intervenciju ali smo većinu vremena proveli tražeći uokolo i treću nastradalu osobu, jer smo u prvom trenutku imali dojavu da je s njima bio i treći mladić. Ali njegovog tela nije bilo. Srećom pa se to ispostavilo netačno, odnosno navodno je taj treći u zadnji tren odustao od toga da pođe s njima autom! kaže Ivica Barnjak, šef DVD-a Otok čija je ekipa pristigli na mesto nesreće. Neslužbeno se saznaje da je taj koji je slučajno izbegao nesreću jer se predomislio, brat blizanac nesrećno stradalog Mileta. I on je bio s njima u kafiću te večeri.

"Svi smo u šoku. Momke smo dobro znali, posebno Mileta. Dečko je bio vredan, radio je u jednoj privatnoj šumarskoj firmi. Štedeo je novac kako bi kupio nov auto. Bio je baš srećan zbog tog BMW-a. Nikad baš nije divljao na putu ni pravio probleme. Ne možemo da verujemo da smo sedeli zajedno svi za stolom i onda smo nakon 15 minuta čuli da je poginuo" kažu nam Miletovi prijatelji. Isto govore i Mariovi.

"Jako vredan dečko. Radio je u šumi, krčio drva, živeBo je od prodaje drveta za ogrev. Uvek spreman da pomogne. Tata mu toga dana nije dao automobil jer je znao da će momci možda popiti, a, eto, sudbina se izgleda ne može izbeći" zaključili su.

(Kurir.rs/24 sata)

Bonus video:

00:56

TEŽA SAOBRAĆAJKA NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track