SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI U HRVATSKOJ! Učenici se drogirali tokom časa, policija upala i sve ih privela!
Foto: Profimedia

ŠOK U VARAŽDINU

SKANDAL U SREDNJOJ ŠKOLI U HRVATSKOJ! Učenici se drogirali tokom časa, policija upala i sve ih privela!

Hrvatska -

Učenici trećeg razreda srednje Građevinske, prirodnjačke i rudarske škole u Varaždinu ostali su zatečeni kad im je u ponedeljak ujutro, tokom drugog časa u školu stigla policija i od trojice njihovih drugova zatražila da pođu s njima.

Hrvatski Jutarnji list prenosi da su ova trojica, uzrasta između 16 i 18 godina, uplašeno poslušali molbu. Policijski službenici PU varaždinske odveli su ih u drugu prostoriju, gde su već stigli i njihovi roditelji s advokatima.

Navodi se da su njih trojica osumnjičeni za konzumaciju droge tokom nastave, konkretno amfetamina.

U službenom izveštaju za medije varaždinska policija je navela da je 18-godišnjak policijskim službenicima dobrovoljno predao prozirnu PVC vrećicu s belom praškasto-gumenastom supstancom nalik na amfetamin mase 1,4 grama, jednu belu gumenastu supstancu nalik na amfetamin mase 6,7 grama, jednu digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon.

hrvatska policija
foto: Shutterstock

Službenici PU varaždinske također su u ponedeljak, na osnovu naloga Opštinskog suda u Varaždinu pretražili stan i druge prostorije koje koristi 16-godišnjak, koji im je pre pretrage dobrovoljno predao jednu sasušenu grančicu zelene boje nalik na grančicu indijske konoplje, prozirnu PVC vrećicu s sasušenom zelenom biljnom supstancom nalik na marihuanu ukupne mase 1,8 grama i jedan mobilni uređaj.

Istog dana su službenici PU varaždinske po nalogu Opštinskog suda u Varaždinu pretražili stan i druge prostorije koje koristi 17-godišnjak koji im je pre pretrage dobrovoljno predao PVC vrećicu s belom praškastom supstancom nalik na amfetamin ukupne mase 0,5 grama i jedan mobilni uređaj.

- Sve oduzete supstance biće prosleđene na veštačenje, a počinioci će biti prekršajno procesuirani - saopštila je PU varaždinska.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo N.V.)

Bonus video:

01:38

SADA JE DROGA U ŠKOLI NORMALNA POJAVA!? Antonović: Ovo što mu se desilo je ZABRINJAVAJUĆE! Najskuplji NARKOTIK je ONAJ BESPLATNI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track