ŠOK SNIMAK TUČE NASTAVNIKA I UČENIKA U ŠKOLI U ZAGREBU: Dohvatio prvo šta mu je palo pod ruku, a onda počeo da ga UDARA U GLAVU
Foto: Petar Aleksić

haos u učionici

ŠOK SNIMAK TUČE NASTAVNIKA I UČENIKA U ŠKOLI U ZAGREBU: Dohvatio prvo šta mu je palo pod ruku, a onda počeo da ga UDARA U GLAVU

Hrvatska -

Nastavnik i učenik mašinske škole u Zagrebu žestoko su se fizički sukobili nasred učionice.

Na skandaloznom snimku vidi se kako učenik sa mobilnim u rukama dolazi do nastavnika koji sedi za svojim stolom. Učenik mu prilazi vrlo blizu, ali ga nastavnik iznenada odguruje, a zatim nastaje rvanje ispred table.

Nastavnik u jednom momentu pada na pod, međutim, ustaje i uzima neki predmet iz komode kojim udara učenika po glavi. Neki učenici su obračun snimali, drugi su se smejali, ali nekoliko njih je ipak razdvojilo nastavnika i učenika.

Direktorka je za Index rekla da će nastavnik dobiti otkaz, ali nije odgovorila na pitanje hoće li sankcije snositi i učenici.

- Škola je postupila prema protokolima i obavestila sve nadležne institucije, uključujući i policiju, a njihova postupanja su u toku. Detalje slučaja i njihova postupanja, međutim, ne možemo iznositi. Najstrože osuđujemo svaki oblik nasilja. Nasilje nema opravdanja bez obzira na okolnosti. Zbog toga je pokrenut postupak otkazivanja ugovora o radu nastavnika - poručila je direktorka Bosiljka Galenić.

Jutarnji navodi da se incident dogodio prošlog petka.

Reč je o nastavniku (60) koji predaje strukovne predmete i već duže vreme je u rastrojenom stanju zbog teške životne situacije. Nastavnik je naime u kraćem vremenskom periodu tragično izgubio čak četiri osobe iz najuže porodice.

(Kurir.rs/Index/Jutarnji/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

01:26

OSNOVNA ŠKOLA U SUBOTICI ZABRANILA TELEFONA! Direktor: Podržali nas roditelji! Učenici u procvatu: Više se druže, popravili ocene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track