DETE IZAZVALO POŽAR U SPLITU Bacilo petardu, ona pala na roletnu, a onda je nastao haos: Vatru obuzdalo 13 vatrogasaca (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

UŽAS

DETE IZAZVALO POŽAR U SPLITU Bacilo petardu, ona pala na roletnu, a onda je nastao haos: Vatru obuzdalo 13 vatrogasaca (VIDEO)

Hrvatska -

Juče je izbio požar u stanu u Boškovićevoj ulici u Splitu kada je prema rečima svedoka pukla petarda koju je bacilo dete, a koja je pala na roletnu. Povređenih, srećom, nije bilo, a vatru je gasilo 13 vatrogasaca. Splitska policija je u saradnji sa inspektorom za zaštitu od požara obavila uviđaj.

Utvrđeno je da je požar izazvalo pirotehničko sredstvo koje je palo na plastičnu balkonsku roletnu. U vatri su izgoreli predmeti koji su se nalazili na balkonu, oštećena su i stakla na vratima i prozorima na balkonu i zidovi u prostorijama, bliže balkonu su pocrnele. Takođe, utvrđeno je da je pirotehničko sredstvo bacilo dete sa balkona drugog stana.

- Policijski službenici će izvršiti sve potrebne radnje iz nadležnosti policije i podneti izveštaj nadležnom ODO Split i Upravi civilne zaštite radi donošenja odluka iz svoje nadležnosti - saopšteno je iz policije.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track