ZVONIMIR ULETEO U CVEĆARU, PA UBIO SUPRUGU Majci i sebi presudio u kući, njegove kolege otkrile detalje: "Niko nije znao za to..."
Foto: Printscreen/Facebook

ZVONIMIR ULETEO U CVEĆARU, PA UBIO SUPRUGU Majci i sebi presudio u kući, njegove kolege otkrile detalje: "Niko nije znao za to..."

Hrvatska -

Zvonimir Drvodelić, koji je danas ubio suprugu, majku pa sebe, ceo svoj radni vek proveo je kao aviomehaničar u Vazdušno tehničkom centru u Velikoj Gorici.

U toj kompaniji zaposlio se još u bivšoj Jugoslaviji ranih 80-tih godina prošlog veka kada je ta kompanija nosila ime "Zmaj" i obavljala poslove popravka borbenih aviona JNA. Kolege koji su radili s njim tvrde da je bio profesionalan mehaničar, ali je sam određivao šta će da radi.

Tvrde da je bio svadljiv i agresivan i da nije voleo autoritete. Prema njihovim rečima nije bio društvena osoba.

Nije voleo da se druži sa kolegama niti je dolazio na neke proslave koje su organizovane u kompaniji.

Kao najbolji primer njegove posebnosti iznose podatak da niko od njegovih najbližih kolega nije znao kada je pre otprilike tri godine otišao u penziju. Jednostavno nikome nije rekao da odlazi.

Supruga koju je ubio bila je radnica Zagrebačke banke i sagovornici tvrde da je bila sušta suprotnost svom suprugu.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: BETAPHOTO/HINA

Uvek predusretljiva i spremna da pomogne. Iza njih ostali su sin i ćerka.

Drvodelić je u petak prepodne u prodavnici u Velikoj Gorici usmrtio suprugu i potom se zatvorio u kući koju je okružila policija, oko podneva je počinio samoubistvo. Ubio je i majku.

Zagrebačka policija je saopštila da su u kući gde su locirali osumnjičenog oko 11.20 sati pronađena tela starije članice porodice i muškarca.

Prema prvim podacima osumnjičeni je u petak oko 10 sati puškom ubio svoju suprugu u cvećari nedaleko njihove porodične kuće u istoj ulici u Velikoj Gorici.

Nakon bega s mesta zločina zatvorio se u svoju kuću koju je okružila interventna i specijalna policija, a celo područje zločina je blokirano. Nezvanično se saznaje da policija ranije nije imala postupanja u toj porodici.

Kako prenose mediji, žena je bežala od njega i tražila pomoć ali nije uspela da se spase.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prenela M.M.C

Bonus video:

00:15

Policajac ubio ženu, pa sebe u Grockoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track