KAD SU KOMŠIJE MARIJU PITALE O ŽIVOTU SA ZVONIMIROM, IZGOVARALA SAMO OVE 2 REČI: Objavljen novi detalj o ubistvima u cvećari
Foto: Printscreen/Facebook, BETAPHOTO/HINA

KAD SU KOMŠIJE MARIJU PITALE O ŽIVOTU SA ZVONIMIROM, IZGOVARALA SAMO OVE 2 REČI: Objavljen novi detalj o ubistvima u cvećari

Hrvatska -

Zvonimir Drvodelić koji je u Velikoj Gorici u cvećari ubio suprugu, nezakonito je posedovao pušku kojom je počinio zločin.

Nakon izlaska iz cvećare došao je do svoje kuće u istoj ulici pa je u prizemlju istim oružjem ubio majku, a potom je tim istim oružjem i sebi oduzeo život. Nakon uviđaja, tela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, izvestila je tamošnja policija.

Podsećamo, juče je penzionisani mehaničar Zvonimir Drvodelić, odeven samo u donji veš i s puškom u ruci, svoju suprugu progonio dvorištem. Uspela je da se sakrije u toalet obližnje cvećare, Drvodelić je pucao kroz zatvorena vrata i usmrtio je.

Vlasnici cvećare pozvali su policiju koja je stigla 15-ak minuta od poziva.

Vratio se u svoju 30-ak metara udaljenu kuću i iz puške pucao u majku. Zatim se zabarikadirao u kuću, a po dolasku policije muškarac je već bio mrtav.

Kako su rekli susedi, Drvodelići su živeli u kući na sprat. Zvonimir i njegova supruga Marija, živeli su na spratu, a u prizemlju je živela njegova majka Veronika.

Iako policija i Centar za socijalni rad u toj porodici nikada nisu intervenisali, među supružnicima je dolazilo do žestokih svađa, a pokojna Marija bi ponekad u razgovorima sa komšijama, kada bi je pitali za odnose sa suprugom, samo izbegavala odgovor i govorila: "Nije dobro".

Kurir.rs/Jutarnji

Bonus video:

01:07

Žustra rasprava uživo u programu: Femicid, statistika ubistva i reči patrijarha koje je uvredilo žene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja